Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 21:02
Prekrasno, sve do zadnje slika, pa više ni neznam što bi izdvojila smile57 Alyssumi su mi zamirisali prek slike Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 21:12
sve ti je divno i raskosno,al sto felicija ima divnu boju cveta
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 21:35
Stalno se vraćam tvom morsko cvjetnom ugođaju, gledam, divim se i ne nalazim prave riječi da izrazim svoje divljenje...takvo cvijeće, okućnica, pogled na more...što čovjeku više u životu treba!?
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 23:21
Drago je meni da vam se sviđa, pa onda mogu još slikati i hvala svima smile79

Hoya kod tebe je prekrasno, samo što ti malo slikaš.

Rose za tebe sam posadila ovu jednu ružu.

Kat.rea ova ruže je stvarno prekrasno, prvo sam nju uzgojila, a onda od nje još 6 mladih, već sam dosta i podjelila.

Baka istina je da je amarilise ljepše vidjeti kad ih je više u pitaru, ovaj pot i amarilise sam nasljedila od jedne stare tete.

Otok vidjeli smo mi i tvoje carstvo, svakim danom sve ljepše.

Vanja i Iris hvala na pohvalama.

Anaida meni je svaki cvijet kao da je nacrtan, što priroda stvori to je najveća umjetnost.

Stefkaja drago mi je da si prošetala mojim vrtom i da ti se sviđa, bit će još toga, nije još sve procvalo.

život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 23:41
Koorijenko čim sam slikala ovaj žuti cvijet odmah sam se Tebe sjetila, probat ću ga zakorijeniti. Sjeme pakujca ću skupiti.

Prolljeće moja gillardia je već par godina, ali ovu sam je godinu cijelu porelzala do samog korjena i evo niknula je ponovno, gusta  je i puna pupoljaka. Prošle godine je cvjetala do prosinca.

Niho draga, kažeš ti uletila i nama izletila, ma nemoj se onesvjestiti. Baš si me nasmijala. Wink

Silvek ovih Allysuma imam doslovno za izvoz, sami su se rasijali svukuda čak i u povrtnjak među lukom.

Gio felicija ima još ljepšu boju nego je na slici, nikad ne mogu uloviti dobro svjetlo.

Dada28 hvala na pohvalama, uvijek ti kod drugoga nešto izgleda bolje nego kod sebe.

I za kraj samo da vam kažem da sam npr. feliciju, i ovaj žuti cvijet kupila na onaj kamion što ste se smijali kako kod nas voze cvijeće kao krumpire. Ova naša prodavačica iz kamiona zna čak i ime, danas  sam je pitala za jedan cvijet i kaže ona meni to ti je abutlion, ja doma na google i stvarno je, slikat ću ga kad procvjeta. Samo da znate da su ovi naši na kamionima  pismeni vrtlari. Wink

život je more
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 08:01
Amaryllisi su prekrasniThumbs%20Up
čovjek uči dok je živ
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 09:31
svaki put kad malo zavirim u tvoj vrt uvijek me zadivi bugenvilija...stvarno je predivna..smile70
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 09:47
Predivno je sve, i biljke i cijeli ambijent, svaka čast Lantana smile75
Zaljubila sam se u tvoj vrt čim sa ga prvi puta vidjela, a tek pogled na more....smile93
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 10:47
Morala sam se dosta vratiti unatrag da sve pregledam i naravno ostala bez daha, ljepotom prirode, tvog vrta, cvijeća, mora, tako lijepo tako nestvarno, a nije tako daleko.
Uživaj draga u svemu i za nas, obraduj nas svaki dan novim slikama - to je hrana za dušu.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 13:41
Originalno poslano od člana SLAVONKA SLAVONKA napisao:

Amaryllisi su prekrasniThumbs%20Up

Ove druge sam posadila ispod masline, maslina je narasla, ali oni su se ipak probili krou grane

život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 13:43
Originalno poslano od člana stefkaja stefkaja napisao:

svaki put kad malo zavirim u tvoj vrt uvijek me zadivi bugenvilija...stvarno je predivna..smile70

Evo je onda još jednom s pogledom na more

život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 13:45
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

Predivno je sve, i biljke i cijeli ambijent, svaka čast Lantana smile75
Zaljubila sam se u tvoj vrt čim sa ga prvi puta vidjela, a tek pogled na more....smile93

Hvala Flavia i za tebe lamparanthus, nebo i more

život je more
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 13:51
predivne slike....blago ti se....baš je lijepo kod tebe Smile
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 13:51
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Morala sam se dosta vratiti unatrag da sve pregledam i naravno ostala bez daha, ljepotom prirode, tvog vrta, cvijeća, mora, tako lijepo tako nestvarno, a nije tako daleko.
Uživaj draga u svemu i za nas, obraduj nas svaki dan novim slikama - to je hrana za dušu.smile79

Triša ja kad god vidim neki plavi cvijet sjetim se tebe, a kad vidim žuti onda Korijenka. Ovaj plavo ljubičasti cvijet raste kod nas na divlje, malo je neugledan grmić, ali sada kad je u cvatu je prekrasan, kao da mu je cvijet od zgužvanog papira.

život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 13:59
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

predivne slike....blago ti se....baš je lijepo kod tebe Smile

Iris hvala i tebi, a kako sam svima namjenila neki cvijet evo i za tebe jednog novog procvalog iz mog vrta, kupila sam prošle godine za 10 kn na kamionu, i žena je znala da se zove abutilon (sobni javor), ali kako ja nisam znala što je on meni raste u vru, cvate sve do jeseni.

život je more
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 14:03
priroda je nevjerojatna, opet neviđeno, zgužvani cvijet, kod tebe raste na divlje, pričuvaj malo toga za u naše vrtove, mi ćemo  z gušton udomaćiti i pripitomiti lila zgužvanca.
Slike sa morem- divota Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 14:07
Bez brige Korijenko ima i mladih i sjemenki.
život je more
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 14:14
Lantana kod tebe uvijek nešto posebno!Predivno sve.
I ovo plavozgužvano" i sobni javor.

Ali me je lamparathus nasmijao.! Triša mi je dala komadićak i rekla ime i objasnila to raste onako padajuće i cvjeta. I kako sam ja bedak, ja sam mislila neka vrsta kaktusa... Još sam nudila unuci za njenu zbirku.
Na koncu je ostao kod mene ali posađen u malom pitariću!LOL

Meni njegov cvijet sliči na... e sad ono što puže i ima isto mesnato lišće ali kao recimo ružmarin... što sam dobila od Hoye i posadila u moj "kamenjar", bolje reći ciglenjak. O njemu kad bude nešto vidljivo.
Ali taj lamparanthus znači treba priličan prostor! Sad mi je jasna i slika kod(čini mi seConfused)Duda Lave, gdje je malecka kćerkica ispred tog ogromnog grma!Big%20smile 
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 14:18
ne znam koji je ljepši cvijet...onaj Trišin ili onaj moj Smile oba su predivna
kod mene još skoro ništa ne cvijeta pa baš uživam gledajući tvoje slike
a još kod tebe stalno nešto novo...ma suuper
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 14:23
kod tebe kao i uvijek sve prekrasno i u cvatuSmile
tvoj lampharantus- mi se primio i vidim da ima pupoljakSmileSmile, ali iako sam ga posadila u viseću teglu- on ide nekamo u visConfused
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.