Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 104> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Trišaa puuno hvalaa
![]() andrea moramo probati kaj ne? moram malo trenirati za inventuru ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Držim fige da uspiješ sa stablašicom. Ja se još nisam iskušala sa tim, ali sam danas baš na jednom mjestu gledala kuriku stablašicu, baš me potaklo da probam.
![]() Naravno da ću sve i popratiti slikom. Malo sam u gužvi pa ne stignem niti tackati niti eksperimentirati. Malo se sve uskomešalo na poslu otkako je i naša zastava prek bare na stupu ispred neke zgrade! ![]() Samo ti budi vrijedna, a ja ću pratiti iz prikrajka! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kontesa tvojoj ljepoti pridodajem još i ovo, donesem ti ga na floru - samo za tebe raste u mom dvorištu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
baš sam ti uživala u vrtu konti, lijepo! još da se campanule otvore-eto veselja!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sve kužim i probat ću pa kud puklo da puklo...ako ne probam i neću znati
![]() ![]() ![]() ![]() znači krećemo u eksperiment ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Draga moja tebi samo
![]() ![]() ![]() Ja bum radila no u vrtlariji nisu imali tih"ofucanih"(tak ja zovem te sa jednom jadnom granom)nego samo lijepe grmove a njih mi je šteta trgati.
|
|
![]() |
|
bako kako si uspjela postati prije mene? a evo vidiš čuda
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho bila ja prošle godine
![]() evo meni moje sashe,a nije batinu ponijela ![]() ![]() moram vam ovu ljepoticu pokazati...mami sam ju za uskrs poklonila i cijelo vrijeme cvate ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš svašta lijepoga ali je i mene oduševilo ovo gore. Nisam nikad vidjela tako neobičan i lijepi cvijet!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Konte,a kaj sama ne napraviš stablašicu??(o fuksijama pričam,naravno)Još je rano a i mlade su ti.Ostale grane zapelcaš i one budu još ove godine lijepi grmovi i cvast će a od jedne napravi stablašicu
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kontesa ništa nije daleko samo kreći i baš bi bila jako sretna a za tebe bi bilo svega samo izaberi koje cvijeće želiš i šta tvoje je
![]() |
|
![]() |
|
ma triša miči te zadnje smajliće..zabrinula si me samo
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja kontesa, tu još samo fale moji sukulentići koji su zapravo već duže vrijeme tvoji, samo ti ih ja čuvam, draga nisam te zaboravila
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho hvalaa
![]() ![]() korjenko kad sve procvatu i pokažu svoje čari možemo mijenjati grančice kao sličice ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
znaš kaj..borim se sa njima stalno i sa njihovim ušima i sad ih stalno gledam da ih slučajno ne napadnu (o fuksijama pričam) jer jednom kad dođu na njih koma..nikako ih maknuti
nedavno sam vidjela stablašicu..joj muko moja ![]() ![]() bumo vidli jel ima na dolcu još tih svemirskih ![]() ginko je potjerao listiće,a ja sam mislila da je ![]() ![]() gloksinija me oduševila..bila je poklon mami za uskrs i neumorno cvate cijelo vrijeme ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
A tko nije fan fuksija
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
koliko kod tebe prekrasnog cvijeća
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |