Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 272> |
Korisnik | |
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoya baš je ljepo kod tebe, ali campanule, stvarno su predivne! |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Hojaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože što se ova žena napriča -šta ćeš tek meni reći za moje kad dođe -baš te volim slušati kad pričaš o cvijeću -ali što je previše --previše je |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Šta je previše? Ja mogu i više ... A falim ti kad me nema, a![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Bože pošalji mi bar 1 smajlić kako mi je ružno bez tebe -hajde nešto malo zaj---------- nedostaje mi
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() Sad ću ja ugasiti komp, uvući se kraj njega i naravno, u roku od minute zaspati.
Je l' tako da je zabavno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ne znam ja da će to biti baš tako to ti malo nama onako , ašta ćeš sa buketićem bolan
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hoyaaaaaa, campanule su mrak
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
wow stvarno su se lijepo razrasle
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kat.rea, kontesaa - kad ih imaš ovakve i kad ti ih iskopaju .... da plačeš. Srećom dosta je i korjenčić da ostane - za par godina opet su ovakve.
|
|
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
prekrasne su
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
preslatki su ti zvončići
![]() a kad ćeš ti do Splita ?
|
|
![]() |
|
Mamaa
![]() Iris, bila sam samo u Primoštenu za 1. maj, ali na brzaka i nazad. A naravno, i taj dan je tribalo mami napraviti ono što sama ne može
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hoya
![]() ![]() Ja brižno pazim hoće li mi se primiti darovano! Za sad jedino gazanije od Lantane koje sam dobila davno posredno. Ostalo se bojim spominjati!
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ja sam Hojčekine pelciće zamalčarila i moraju preživjeti, za sad su pravi borci
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Čuvaj ih, mazi ih, pazi ih ...
|
|
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma nema veze za magnoliju.....nisam pitala radi nje
nego sam se sjetila da si rekla da dođeš u St ponekad.....javi kad budeš došla i imala vremena
![]() |
|
![]() |
|
hojaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
Evoooo meeee!
Alstroemeria - prva cvate:
Prvi cvijet jasmina, al' miriše ...
Jedna od mnogobrojnih crvenih ruža:
Moja mezimica u više faza cvjetanja:
Bonanca. Da vidite kako mijenja boje: žuta, narančasta, crvena, bijela. Na ovoj najgornjoj se vidi kako polako počinje poprimati bijelu boju:
I konačno sam se uvjerila da na etiketi nije bila prevara. Zaista je lila:
|
|
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Da li tvoje ruze imaju miris?
Pitam jer da bi se uzgojila nova neobicna vrsta ruze , uzgajivaci 'zaborave' da ruza treba i mirisati pa neke moderne ruze uopce nemaju miris.
Divne su nijanse, pogotovo ona crveno/ narandzasta/zuta!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |