Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 56> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisam sigurna je li ovo bolje. Jednostavno je prezeleno i ne ostaje dobro na slikama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
svarno šteta da se ništa ne vidi. probaj slikati kako ti je dori rekla iz daljeg pa zumiraj. i mirma ruka se traži (što i meni pravi probleme, pa ili moram nasloniti na nešto fotić ili psujem pa dođe dragi i obavi to smireno i staloženo). ajde da to vidimo kako treba.
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
nema veze...fala vama na podršci
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
daj slikaj vani po danu bez blica..trebalo bi biti bolje..ali iovako vjerujem da je nešto zgodno
![]() |
|
![]() |
|
Ma ni to ne znam stavit. Nema veze, zaboravite ovaj rad.
|
|
![]() |
|
Uf baš mi je žao. To je ova slika
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Hmmmmmm, A ništa, sutra novi pokušaj.
|
|
![]() |
|
Ma nešto ću pokušat. Slika ionako nije bila jaka. Vidiš li dva lica iz profila? Obična, realna. Barem da znaš što je na slici?
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Možda je trebalo slikat iz veće daljine? Ili da probaš po danu bez blica?
|
|
![]() |
|
a kad ne znam bolje nikako
|
|
![]() |
|
Fala, fala Dori, ali nećeš bit presretna slikama
|
|
![]() |
|
Ajooooooooj koja šteta, skoro se ništa ne vidi.
![]() |
|
![]() |
|
Radila sam jedan žal s Klimtovom slikom, zlatnim listićima, Čolićevim refrenom preko kojega je K2 i zeleno zlatni prah.... Nažalost...ja loše fotografiram, a lakirala sam pa je dodatno bliještalo, trebala sam prvo slikat. Žao mi je što nećete moć vidjet dobro
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo ja već čekam!!!!!!!!!.
|
|
![]() |
|
Evo draga Anastazija
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
kad vidim da je tvoj post zadnji na tvojoj temi mislim da si stavila nove radove, a ono ništa. baš sam se razočarala
![]() ništa si ti nemoj zahvaljivati, nego stavljaj nove slike. ne možeš sad živjeti od stare slave. ajde, ajde ... ja čekam.
![]() |
|
![]() |
|
Ja se zahvaljujem
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasne kutije,ali škrinjica..mrak!
|
|
![]() |
|
joj kakvi komplimenti. Lijepo je pročitat
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Kutijice su ti krasne, a škrinjica prekrasna... bravo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |