lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 49> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miriši sve do mene. Prva jutarnja
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Baš lijepi poziv na kavu. Šalji adresu i dolazimo.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Adresu imaš....a uvijek ste dobrodošle, u moju malu radionicu.
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
sve mi se sviđa...ali naročito kanutijerica sa anđelom i majica na leptiriće...krasno
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
predivna ideja...izvedba predobra...ovo sa kreklom mi se baš dopada i suncokreti su baš lijepo sjelina sve to... pohvale za rad
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ovo je ispalo odlično,a vidim i na drugoj slici nekakvu škrinjicu,to se još nekaj radi?
|
|
![]() |
|
Hvala Rose ...
A Piramido imaš oko sokolovo...kad bude gotovo , stavit ću i škrinjicu. Ostalo mi je boje pa sam htjela iskoristiti...onda sam ju natrackala na ...to je ustvari kartonska ktijica u obliku škrinjice. Šteta što nije prava.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Obožavam ove "extreme makeover" projekte! Super si ovo napravila, jako mi se sviđa! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
i meni se jako svida kako si preuredila i izgled i namjenu te posude...jako lijep rad!
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Hvala djevojke da Vam se sviđa, ugodno je čuti komplimente, ali želim i kritike..Da čujem gdje sam pogriješila, nisam profić, samo hobista...pa me zanima mišljenje.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ono sto sam ja primjetila je da na nekim mjestima ima malo vise boje,a gore uz rub malo manje,al sve u svemu rad ti je odličan.
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Nema greshaka!!!!!!!
Meni svidja svidja veeeeeeeeeoma ![]() ![]() A stvarno si predobro uradila. Mislim, za moj ukus savrsheno ! I namena sadashnja je stooooooo puta bolja od stare!!! Sve pohvale! |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jako,jako lijepo,prekrasan rad
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Imaš pravo, ali htjela sam to...nisam htjela da bude skroz jednolična da ne dobije onaj plastični izgled...s manje boje sam htjela postiči i manje pukotine.
Malo me i crakle zeznuo. Nanjela sam ga dan prije i vjerojatno je stajao negdje na suncu na terasi ili je bilo pretoplo jer mi se desilo nešto što nikad nije, a već dugo to radim. Naime kao da se topio i stvorio je na sebi nabore kao kad se posteljina zgužva. kad sam ga htjela poravnati...onda se počeo ljuštiti kao one maske za lice za čišćenje pora.
|
|
![]() |
|
Hvala lilian...i meni se jako sviđa jer sam stvarno htjela da bude takva....a suncokreti njih posebno volim.
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Jel ja to vidim da i ti sechesh salvetice skroz do motiva?
Ne onako ofrlje nego bash kuda idu latice? |
|
![]() |
|
Da režem točno do motiva. Znam da se može trgati i jesam ponekad i sama trgala, ali ovako je izražajnije i puno urednije . Ne volim kad je podloga jedne boje a onda između ostane ostatak podloge od salvete i to obično nikad nitko ne pogodi da je ista nijansa. Osobno me to smeta. Čak i ako je nešto jako sitno ako nemogu izrezati, kasnije uzmem mali kist i pokušam to pobojati u boju podloge. Znam da možda pretjerujem, ali nije poanta da napravim puno toga, nego da to što napravim bude onak kak se meni sviđa. I svaka čast imaš dobro oko.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |