lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 49> |
Korisnik | ||
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
|
![]() ![]() Ja u 99 % sluchajeva isto rezhem do motiva...upravo zbog te urednosti...Jeste da traje duzhe i da se zhiva napatim sa sitnim detaljima, al kao shto ti kazhesh volim da mi je sve potaman... Chak mislim da ne umem dobro da ischupkam pa cu kad budem imala prilike vezhbati to ![]() Josh jednom tebi sve chestitke ! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
slažem se sa tobom, nije bitna kvantiteta, bitna je kvaliteta...i ja režem motive i to do krajnjeg ruba do kuda mogu...pokušala sam čupkati, ali mi se ne sviđa krajnji rezultat toga...ljepše mi je kada sječem...
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Ovo sa suncokretima je fantastično. Bravo!!!!!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
ljepa,neobična,mladenačka
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
fantastično...posebno detalj sa motorom...jako lijepa škrinjica...
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Lula, škrinjica je fenomenalna. Bravo!!!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
Hvala cure....meni je posebno draga, na njoj je sve što volim osim svoje djece, Zagreb, motori, i muzika. Naravno i salvete. Sve na istom mjestu. |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Pre - kra - sno!
![]() |
||
![]() |
||
|
Izzy ...hvala...
|
||
![]() |
||
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
|
Jako , jako lijepo Kutija za muzičke cd-e , ili?
Molom te razjasni nam ovaj uradak: 2k ili? |
||
![]() |
||
|
Kutijica za uspomene.
Gitara , note ...salveta. Gore je slika ZG isprintana na papir, motor je sa papira kojeg sam kupila vani, ali žena koja mi je prodala rekla je da je to papir za zamatanje, ja sam se ponjela prema njemu, kao prema onom debljem decoupage papiru. Na kraju je 2k....
|
||
![]() |
||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
|
Savrsheno !!!!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Tvoja škrinjica je savršena.....
![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Odlična kutija,a i ovo sa papirom za zamatanje je odlična ideja.
Nisam znala da se i sa njim može raditi. |
||
![]() |
||
|
Moraš uvijek probati....i tako ćeš svašta otkriti. Moram priznati da mi je malo bilo onak ... biti ili ne biti..., ali u najgorem slučaju bi ju prefarbala i počela iz početka.
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
znaci i papir za umotavanje je dobar za decoupage...hvala na ideji...kutijica predivna..
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
odusevljena sam kutijicom,stvarno predivno napravljena
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |