Felina - galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 19> |
Korisnik | |
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
škrinjice su predivne, ali afrika me uvijek obara s nogu...bravo!
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kutijice su ti ludilo,prepreprekrasne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Felina, tebe čovjek ne smije ispustiti iz vida!!!
Radovi su me oduševili.
Reci mi, gdje nabavljaš ove kutije i škrinjice???
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Hvala na kritikama!!!
![]() Vi me nadahnjujete da se dalje bavim ovim lijepim hobijem. Male škrinjice nabavljam u dućanima tipa sve po 9kn,(ove su dosta skupe po 19kn), a kutije raznih veličina nabavljam u svom dućanu. Prodajem ženski veš, pa treba iskoristiti, da se ne baci. |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
imas predivne radove...stvarno je sve fantasticno...
|
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
fenomenalno...afrika me oduševila..
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
malo jednostavnih tanjura s kojima i nisam zadovoljna u potponosti
![]() ![]() ![]() Lijepo raspucavanje u kombinaciji s šablonom i malo zlata ![]() maleni duguljasti tanjurići ![]() ![]() Kutijice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() malene kuglice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kombinacija tanjur i kuglica ![]() velike kugle ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nove drvene pločice i poklon kutijice!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
potpuno opčinjeno sam gledala i gledala tvoje radove.sve je tako divno napravljeno da se jednostavno divim i uzdišem.prekrasno |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
nemam reci sve je prelepo
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Kako si ti draga moja bila vrijedna.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlični radovi!
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
šta reći osim bravo, s tim da su mi kutijice broj jedan, oduševile su me
![]() |
|
![]() |
|
HVALA puno, puno SVIMA!
Vi ste mi motivacija za nastavak . ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
eeeeeeee, ovo je prava eksplozija radova!
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
E meni su svi radovi, prekrasni, a najprekrasnija mi je idila u snijegu crno bijela pločica. Fantastično.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |