Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 32> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš su lijepe one drvene stvarčice, obožavam takve stvari.
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Neću vas previše zamarati, ali opet smo nekoliko dana proveli u vikendici, pa evo malo slika.
Posadila sam cvjetajuće begonije, na terasu, gdje ima dosta hlada, susjed obećao da će povremeno zaliti.
Stavila sam ih u jednu kantu od piture, a ta kanta stoji na drugoj kanti, a sve skupa u toj bačvi, ili nečem sličnom - napravljeno je od jednog komada izdubljenog drveta, navodno se u tome držalo žito.
U neke viseće stalke stavila sam dvije posudica sa prkosima, bit će zgodno - susjed ima dužnost i to zaliti.
Kad sam u subotu ujutro otišla nihi irisi su bili u poupljku
a kad sam se vratila izgledali su ovako
Biljke koje mi je dala niho posadila sam u ovaj kamenjar, gdje u inače trajnice bake bee našle svoj novi dom
Cvjetnjak ispred kuće malo sam uredila s kamenjem
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
UH ja tu ništa ne vidim Nihino-izgleda da si dobila picmoljke od nje
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
niho moram ti slikati ovo što sam od tebe dobila palme izgleda neće uspijeti i nemaš pojma koliko mi je žao zauzvrat kaktusići rastu i onaj signorijum,šta će biti sa novom pošiljkom viodjet ćemo
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ne zamaraš nas, ja volim gledati slikice vikendice i kako to urediš. Od tebe kradem ideje , naravno kao i od drugih. Ja se opet bavim mišlju da odnesem hortenziju u Fužine, a žao mi da propadne. Pije vodu ko smuk.
Kako ti uspiju biljke u pitarima, zaljevaju li ti susjedi? Kako se ponaša prkos ako se ne zalije? Danas sam klopala jagode, a o ćevapima sanjam ![]() |
|
|
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Dakle ti tvoji detalji,ono šuplje drvo je
![]() svaka čast! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma tako svi radimo, uzimamo ideje jedni od drugih, pa u tome je čar.
Smrcko ja na sreću imam susjeda, koji mi obiđe vikendicu, pustim mu zalivalnik pun vode, pa mi povremeno zalije ono što je pod krovom, pa i ja mislim odnijeti hortenziju gore, jer vidim da ih svi imaju.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
To je dobro da imaš nekog za zaljevanje, s obzirom da je samom sebi zaljevanje napor.
Bilo bi dobro da je svaki dan zaljeva dok se ne ukorijeni, a poslije će ona sama izdržati, bar sam čula od ljudi. Ja sam ko luda svaki dan se pitam je li pametno, žao mi da propadne, a baš sam je za gore kupila. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša ti stvarno živiš život punim plućima!!!
Svugdje te ima...mali u Rijeci, malo u Skradniku, malo u Splitu, malo u Bosni. A najbolje što više ne znamo od kuda se još možeš javiti....
Bravo Triša, samo uživaj...
P.S. negdje sam čitala da begonije sa zelenim listom idu u hlad a one sa crvenim listom na sunce...
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vidi, vidi Proljeće tu caku sa lišćem od begonija nisam znala, meni je to bila stvar ukusa-kupiš crveno ili zeleno lišće.
Kako su ljepi željezni viseći stalki
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hvala cure, ma uživala bi ja još na nekoliko mjesta, ali ne stignem, kad bi bar dan trajao makar 30 sati, možda bih uspjela sve utrpati u njega.
Ne znam za begonije, ali lani sam imala takve iste i bile su u hladu, super im je bilo, dugo su cvjetale i izgledale prekrasno - inače su mi ove s tamnim lišćem nekako ljepše, zato što volim biljke neobičnog lišća.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepo si Triša sredila okućnicu svoje vikendice!
Divno je čuti da si okružena dobrim ljudima koji zalijevaju i pomažu. To je valjda od tvoje pozitivne enrgije.............
![]() |
|
![]() |
|
Ma još i na telefon bolan zovu da kažu da je sve zaliveno-meni je to od nekud poznato ali to zadržim za sebe
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
inače su mi ove s tamnim lišćem nekako ljepše, zato što volim biljke neobičnog lišća.
Triša, a ja imam ove sa zelenim listovima na terasi gdje je cijeli dan jako sunce!!!
I super im je tamo...
Pa ti sada znaj šta je dobro a šta nije...
|
|
![]() |
|
Znaš proljeće kako kaže baka bea da većina biljaka voli sunce, ali poneke mogu i u hlad - to je očito zar ne.
Baš mi je danas moj dragi susjed i prijatelj javio da mi je zalio cvijeće u vikendici - baš sam sretnica što ga imam.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Tako je Triša
![]() A znaš kako stari ljudi kažu: bolje je biti dobar sa susjedom nego sa rodbinom...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da znaš niho da sam mu pričala o tebi i volio bi te upoznati, pa kad jednom ti i tm budete mogli morate nam doći u vikendicu, pa ćemo mi za vas napraviti feštu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
lijepo ti je u vikendici, tu bar ima zraka a kod nas koma, toplotni udar
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |