Frezija - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 13> |
Korisnik | |
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izzy, zaboravih reći, podkupiću učiteljice novim salvetama
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Znam, i ja....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
ma ja sam samo imala želju da joj pomognem oko njene dileme...
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
samo lak i evo savrsene kutijice...blago onom tko ju dobije
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Malena, nema ubacivanja - stani u red! Inače ću nahuškati ovu silu učiteljica da te nauči pravilima ponašanja, hm!
![]() |
|
![]() |
|
mislim da se osobi kojoj je namjenjena neće svidjeti, riješi to tako da je pokloniš meni
![]() |
|
![]() |
|
Gle, nisam neki stručnjak, ali iskreno ti moram reći da cure nikako nisu u pravu i da s kutijicom doista ne štima, a to je - da nije u mojoj dnevnoj sobiiiiiiiiii!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Slažem se sa curama,kutija je prekrasna i ne diraj ništa!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
da nešto ne štima! ma sad bi te
![]() kutija je prekrasna! kao što su ti druge rekle, ne diraj ama baš ništa!
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Hvala cure na lijepim komentarima... Eto sad imam osjećaj da sam nešto lijepo i napravila...
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Iskreno...prekrasno...nemoj ju dirati... |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kutija je krasna i prekrasna,bez mane..fascinira me kako dobro izabires i kombiniras motive
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Kutija je mraaaaaaaaakchina!!!!!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kutija je potpuno savršenstvo...ne diraj na njoj ništa osim što ćeš je lakirati...
plus pet... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
U potpunosti se slažem sa curama...jako si lijepo iskombinirala podlogu i motiv... bravo ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ovo znam da je rižin papir, a japanka mi je krasna... :) odlično si to ukomponirala!!!
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Eto sad ste m e utješili... Hvala puno... danas ću je onda lakirat i isporučit.
Miškopiško- ovo ti je bočno rižin papir, a ova japanka je print na običnom fotokopirnom papiru... ( nažalost izgubila sam živce pokušavajući to isprintata na pelir papiru)...
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Kutijica je savršena, tako interesantna slika i tako dobro uklopljena sa motivom sa strane, još sve uredno napravljeno, ma super......
Ne diraj je,
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |