Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše vikendice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše vikendice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 32>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 00:54
Baš su lijepe one drvene stvarčice, obožavam takve stvari.Clap Kod triše uvijek zabava, bit će i baka ptićimaWink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 12:39
smile96TRIŠA ----------Baka ptićima ---a Smrčko-nema više naše vikendice -već baka i ptićismile156
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 15:06
Neću vas previše zamarati, ali opet smo nekoliko dana proveli u vikendici, pa evo malo slika.
Posadila sam cvjetajuće begonije, na terasu, gdje ima dosta hlada, susjed obećao da će povremeno zaliti.

Stavila sam ih u jednu kantu od piture, a ta kanta stoji na drugoj kanti, a sve skupa u toj bačvi, ili nečem sličnom - napravljeno je od jednog komada izdubljenog drveta, navodno se u tome držalo žito.

U neke viseće stalke stavila sam dvije posudica sa prkosima, bit će zgodno - susjed ima dužnost i to zaliti.

Kad sam u subotu ujutro otišla nihi irisi su bili u poupljku

a kad sam se vratila izgledali su ovako

Biljke koje mi je dala niho posadila sam u ovaj kamenjar, gdje u inače trajnice bake bee našle svoj novi dom

Cvjetnjak ispred kuće malo sam uredila s  kamenjem

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 15:37
UH ja tu ništa ne vidim Nihino-izgleda da si dobila picmoljke od njesmile52
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 15:44
niho moram ti slikati ovo što sam od tebe dobila palme izgleda neće uspijeti i nemaš pojma koliko mi je žao zauzvrat kaktusići rastu i onaj signorijum,šta će biti sa novom pošiljkom viodjet ćemo
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 18:58
Ne zamaraš nas, ja volim gledati slikice vikendice i kako to urediš. Od tebe kradem ideje , naravno kao i od drugih. Ja se opet bavim mišlju da odnesem hortenziju u Fužine, a žao mi da propadne. Pije vodu ko smuk.

Kako ti uspiju biljke u pitarima, zaljevaju li ti susjedi? Kako se ponaša prkos ako se ne zalije?

Danas sam klopala jagode, a o ćevapima sanjamEmbarrassed
Na vrh
adenium View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje adenium Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 21:54
Dakle ti tvoji detalji,ono šuplje drvo je
svaka čast!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 22:12
Ma tako svi radimo, uzimamo ideje jedni od drugih, pa u tome je čar.
Smrcko ja na sreću imam susjeda, koji mi obiđe vikendicu, pustim mu zalivalnik pun vode, pa mi povremeno zalije ono što je pod krovom, pa i ja mislim odnijeti hortenziju gore, jer vidim da ih svi imaju.
RIJEKA

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 22:29
To je dobro da imaš nekog za zaljevanje, s obzirom da je samom sebi zaljevanje napor.

Bilo bi dobro da je svaki dan zaljeva dok se ne ukorijeni, a poslije će ona sama izdržati, bar sam čula od ljudi.

Ja sam ko luda svaki dan se pitam je li pametno, žao mi da propadne, a baš sam je za gore kupila.Embarrassed
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 13:33
Triša ti stvarno živiš život punim plućima!!!

Svugdje te ima...mali u Rijeci, malo u Skradniku, malo u Splitu, malo u Bosni. A najbolje što više ne znamo od kuda se još možeš javiti....

Bravo Triša, samo uživaj...

P.S. negdje sam čitala da begonije sa zelenim listom idu u hlad a one sa crvenim listom na sunce...
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 14:11
Vidi, vidi Proljeće tu caku sa lišćem od begonija nisam znala, meni je to bila stvar ukusa-kupiš crveno ili zeleno lišće.
Kako su ljepi željezni viseći stalki  ClapThumbs%20Up, i ja bin takovi samo da znan kade nabavit  Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 14:29
Hvala cure, ma uživala bi ja još na nekoliko mjesta, ali ne stignem, kad bi bar dan trajao makar 30 sati, možda bih uspjela sve utrpati u njega.
Ne znam za begonije, ali lani sam imala takve iste i bile su u hladu, super im je bilo, dugo su cvjetale i izgledale prekrasno - inače su mi ove s tamnim lišćem nekako ljepše, zato što volim biljke neobičnog lišća.
RIJEKA

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 14:35
Lijepo si Triša sredila okućnicu svoje vikendice!
Divno je čuti da si okružena dobrim ljudima koji zalijevaju i pomažu. To je valjda od tvoje pozitivne enrgije.............Smile
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 21:21
Ma još i na telefon bolan zovu da kažu da je sve zaliveno-meni je to od nekud poznato ali to zadržim za sebesmile156
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 10:30
inače su mi ove s tamnim lišćem nekako ljepše, zato što volim biljke neobičnog lišća.
Triša, a ja imam ove sa zelenim listovima na terasi gdje je cijeli dan jako sunce!!!
I super im je tamo...

Pa ti sada znaj šta je dobro a šta nije...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 19:10
Znaš proljeće kako kaže baka bea da većina biljaka voli sunce, ali poneke mogu i u hlad - to je očito zar ne.

Baš mi je danas moj dragi susjed i prijatelj javio da mi je zalio cvijeće u vikendici - baš sam sretnica što ga imam.
RIJEKA

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 09:47
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Znaš proljeće kako kaže baka bea da većina biljaka voli sunce, ali poneke mogu i u hlad - to je očito zar ne.

Baš mi je danas moj dragi susjed i prijatelj javio da mi je zalio cvijeće u vikendici - baš sam sretnica što ga imam.

Tako je Triša Smile

A znaš kako stari ljudi kažu: bolje je biti dobar sa susjedom nego sa rodbinom...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 15:07
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

I ja sa tobom ---pozdravi susjeda---WinkWinkWink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 17:04
Da znaš niho da sam mu pričala o tebi i volio bi te upoznati, pa kad jednom ti i tm budete mogli morate nam doći u vikendicu, pa ćemo mi za vas napraviti feštu.
RIJEKA

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 20:20
lijepo ti je u vikendici, tu bar ima zraka a kod nas koma, toplotni udar
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 32>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.