moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 38> |
Korisnik | |
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hamara, divotaza oci.Stepeniste sa tako puno cvjetova, izgleda fenomenalno.
![]() ![]() ![]() A, tek dragoljubi ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ja bih se zadovoljilja i samo setnjom kroz tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
i to je to! javite kad stižete... da kupim kolače
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() ![]() ![]() morat čete malo leć na stol da vidite... nešto se pobrkalo pa je sjela kriva!
|
|
![]() |
|
i kao što vidite neke u društvu trešnje koju prvo u jutro posjetim
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
a sad još malo slikica
![]() ![]() ![]() ovo su kao što vidite ruže puzavice
|
|
![]() |
|
jest... samo Carringtoni imaju vrtlare pa to sve izgleda onako kako i treba... a ne ko kod mene. Evo sin upravo mini washem pere trijem, snaha grablja, ja s vama... ali sutra odlaze a dok se vrate opet če sve biti isto! Ali evo još par slikica... A da! Bilo koji dan idućeg tjedna su vrata otvorena... mislim nisu da zvjeri ne bi zbrisale, ali postoji zvono
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Predivno Hamara----Koje društvo si imala svaka ti čast -i možda ti pomalo i zavidim
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Uhhhh...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Meni jučer nije bilo dosta skitnje nego kad sam dovezla Hamaru doma još smo se prošetale po vrtu. Već se je mračilo ali ja sam sve prošnjofala i moram obavezno doći po danu jer u sumrak vrt je
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hamara nakon sinoćnjeg druženja morala sam svratiti k tebi, iako si rekla "ne dirajte me do podne", no ajde još imaš pol ure, pa nekako ćeš preživjeti, nisam te baš puno omela, samo sam šetala tvojim predivnim vrtom, ni psi nisu na mene lajali
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hamara, sve imaš i moram reći da su ti surfinije upravo onakve kako si ih opisala i upravo onakve kakve ja volim. Vrt ti je cijeli mediteranski i samo ti još fale alstroemerie
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A Hamara je li to znači da spavaš os 02-10
![]() Mislim da sam prvi put u tvom vrteku i krasan je, nekako starinski mediteranski . Dragoljub izgleda fenomenalno,u čemu je tajna? Čini mi se da ne voli pretjerano zaljevanje i đubrenje, to mislim da sam pročitala. A campanule kod svih prekrasna , poseban ukras u svakom vrtu ![]() Dobro si MM pružila ruku , čovjek se prepao toliko žena. Ali ti si prava ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
DANI OTVORENIH VRATA: PONEDJELJAK - NEDJELJA 10 - 02![]() čim se zrak rasčisti slikam dalje...
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovo je za mene LUDILO !
Koliko cvijeća na jednom mjestu, ljepota stvarana godinama!
![]() Znam koliko truda mora biti da se tako nešto stvori, jedva čekam dane otvorenih vrata kod hamare!
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Opa,opa mogle bi se onda vidjeti ovo ljeto pošto je MM iz Rijeke pa idemo u posjet njegovima!!!!
![]() |
|
![]() |
|
liko samo se spustiš niz Velebit pa desno - i tako ravno do Opatije
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ma ženo ovo je prekrasno,toliko boja i oblika svaka čast!!!Ma šapni ti nama gdje si ti pa da malo to vidimo i u živo!!!!
|
|
![]() |
|
ma i ja uživam ali se i grizem jer nisam u stanju održavati kako mislim da bi trebalo. tj bilo bi super da mogu nekom pokloniti 30 godina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Plavi zvončići tj. campanule su mi predivne!
Ma sve odiše da bih se tak uvukla u tvoje carstvo i uživala!!! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |