Iris - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 49> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma ova kadulja ti je mrakač
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
izgubila sam sjeme ali jedan jednogodišnji iberis se ipak zasijao sam...šteta što ih nije više
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
vrkuta
![]() nešto žuto
![]() rumenika....valjda se tako zove?
![]() i jedan pogled sa mjesta za kavu na dio vrta i mog vrijednog muža koji mi zalijeva ruže baycorom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo još malo slikica
![]() muškatna kadulja počinje cvjetati
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
kamenjarke su prekrasne -ja uživam u njima
ali nemam mijesta puno za njih |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
oduševile me ove sashine žute male slatkice i tvoja brnistra
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
i meni se sviđaju a ja mislila da su za sjenu
![]() |
|
![]() |
|
pa vi bile na kavu a ja nisam vidila
![]() u vrtu nema puno toga novog...večinu cvijeća još čekam
ali evo s ovim se moram pohvaliti jer sam baš sretna
mala brnistra koju sam prošle godine donijela iz prirode je prihvatila promjenu i počela cvijetati....jupiiii
![]() jednogodišnja kamenjarka
![]() a ove slatke biljčice u kamenjaru su stigle prošle godine od shashe
baš su mi lijepe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
lijepo ti je sve ali mjesto za kavu je savršeno
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ajd stavi kavicu,eto me ,idem
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vrt je prebogat cvjetićima, i radosna sam sjela na tvoje mjesto za kavicu nakon što sam prošetala pogledom kroz sve cveteke koje imaš!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Mjesto z akavu je divno, a i panj mi se dopada, nadam se da če ostati na svom mjestu
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
donesi bar dva
![]() a naravno da bi ti lijepo izgledalo posijano cvijeće....nema razloga da ne izgleda
![]() jedino treba puno duže čekati da procvijeta
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() (aj kad se drugi put vidimo donit ću ti bidunić vode)
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
večinu sam sijala....božur i vodeniku sam kupila
znam da je u Ž. voda mukte ccccc i ja bi tako
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
iris, odlično ti je mjesto za kavu, a šteta za vodu odn. travu, mi se ovde s vodom razbacujemo - doslovno
![]() da li su sve ove tvoje biljčice iz sjemena ili si sadnice sadila?
jako mi se sviđaju oni grmovi kadulje. naravno i vrt ti je jako ljep!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma oko moje sad nastavi dalje ne čekaj ništa ima kod tebe ljepote da zanjemiš
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
sve je krasno ali ruže su prekrasne...mak je lijep a moj još u povojima izgleda da ču ja cvijet vidjet u 8mj
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Ah, njima uvijek treba puno razmišljanja! Krasne slike!
|
|
![]() |
|
mm razmišlja već godinu dana
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |