Slikice mog dvorišta |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 7> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tajči moram te pitati kada imaš "dan otvorenih vrata". A onda ću se ja dogovoriti sa Andreom i doći...jer ovo se mora vidjeti u živo!!!!
![]() A ako imaš viška ništa ne bacaj, već će se to rasporediti po forumu...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Savršeno, kako skladno, trava, ruže, lavanda sve je
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
djevojčice,
kad dođete uvijek ste dobro došle
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Jako lijep vrt imaš. Imaš dosta neobičnih biljaka. I naravno ruže su ti prave krasotice
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Predivan, uredan i osmišljen vrt!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
pasiflora danas procvala
![]() i amarilis
![]() ![]() i naravno još ruža jer samo malo opčinjena njima
![]() |
|
![]() |
|
pa potpuno rascvjetane stablašice (samo jedna nova štrajka)
![]() ![]() pa opet malo ruže
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kako je lijepo kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja ću ostati ispod one pergole s ružama i ne mrdam, ali zanima me slika, onaj grmić slika ispod amarilisa, ako slučajno znaš naziv, vidjela sam to u Bihaću kad sam bila ko Niho i baš smo se obje pitale kako se zove.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
ajme stablašice...
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Ruže su baš krasne! Sve je super!
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
ruže su ti predivne, baš je ljepo u tebe
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koja ljepota i kakve ruže
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
djevojčice onaj grm za koji se interesirate je iz roda salix tip Hakuro Nishiki
Ne cvjeta nego ima prekrasno dvobojno lišće pa izgleda kao cvat.
Hvala svima na pohvalama
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
lijepo je sve ali možda ima i novih slika? Ajde draga budi dobra i razveseli nas
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Taj Hakuro-Nishiki -----jeli to japansko ili kinesko drvce------gdje se ima uzeti -baš jako interesantno
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
djevojčice moje budem slikala, malo sam lijena ali idu slikice ovih dana
a onaj japanac se može kupiti u mbm lučko
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
viš, viš kak dotepenci oplemeniju kraj u koji dojdeju, pa onda i nije problem prihvatiti ih... zavidim tvojim susjedima (tebi ne previše jer se za tu ljepotu treba i naraditi)
Nekako mi se čini da nakon Triše i Skradnika imamo izlet u Samobor!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |