Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 38>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 22:50

bako dogovoreno Wink

Otok, pa tek su počeli cvasti! Sad će cvjetati do jeseni. Po zimi nestanu, i u proljeće evo ih opet! Imam ih u 2 ćupa

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 18:51
Ova ruža penjačica je strašna. Kolika  je samo? Cvijet je baš po mom guštu, nježan i profinjen!
Ostalo  - sve za 5+!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 18:25
Bravo! Jesi nam konačno pokazala dio svoje ljepote!Big%20smileOdnosno ljepote tvog vrta!LOL
Zbilja si nakrcala svakakvog cvijeća i imaš lijepog posla za zaliti sve. Ali vrijedi!Thumbs%20Up
Ubaci i po koju panoramsku. Odozdola, pa s terase , pa iza kuće....
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 14:29
Hibiskus je predivan a kako ima velike cvjetove....smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 14:04
Hamara, baš mi je lijepo u tvom vrtu.
I da znaš, imam jednu kriglu za pivo istu kao ti - onu plavu.

I jedno pitanje - što je s onim prekrasnim plavim zvončićima, da li oni još cvatu.
Moji su bili lijepi, ocvali i sad ih više nema.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 14:02
Moguće da ću iduću godinu biti zaljubljena u lopatu, ako krenu neki ozbiljniji radovi na zemljiLOLLOL

Ja sam presadila iz pitara hortenziju u zemlju, s tim da sam joj korijen zaštitila posebnim građevinskom folijom. Na taj način spriječim rasipanje đubriva i vode , koju ne da voli nego me vuče za nogu. Od kako je u foliji nije se niti jedanput objesila, a u pitaru sam je morala 3 put dnevno zaliti.
Samo da se primi i preživi zimu
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 13:55
i ja volim hortenzije. imam 2 u zemlji pod brajdom iza one klupe, i 2 u tegli. naravno ove u tegli bolje rastu i prije cvatu... a mene zanima u sto ces biti iducu godinu zaljubljena Wink
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 13:43
isto bi rekla kao smrcko:)))
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 13:12
Sve ti je prekrasno. Hortenzija i ruža me se posebno dojmile. smile64Nešto sam se zaljubila u hortenzije, prošlu godinu sam bila u kadifice.Embarrassed
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 12:53
za sad toliko Wink
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 12:52
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 12:40

Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 12:39
tanjur
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 12:36
hortenzije
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 12:29

Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 12:26
evo još malo
polica u pravoj perspektivi
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 12:20

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 11:59
Prekrasne ružesmile64. Uživam u forumskim ružama dok moje ne procvjetaju. Imam trenutno četri  prave ruže i 2 divlje ( nešto bezveze kupljeno u Kaufiću). Jedna penjačica prošlu godinu niti je rasla, a ni pupala. Prošlogodišnja obična je napupala. Ovu godinu sam kupila još dvije, jedna iz Njemačke, a jedna je kupljena u Delnicama.

Stavi nam još slikica, čekamo
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:24
Koja divotaSmile, prekrasno ti je sve odreda, ali stepenice s campanulom su nešto posebnoSmile još sam pod dojmom , pa mi nedostaje riječi
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:10
dragoljubi cvatu kao ludi! ali počnu rano i kad ugrije sa svim zalijevanjem i paženjem i maženjem polako odlaze...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 38>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.