Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 140> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kat.rea sve ruže su ti stvarno woow,a za ovu na ulazu stvarno nemam riječi
![]() a digitalis je super..moj nedavno posijan je maaaći maćii ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Luk od ruža je savršen
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bravo za
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ajme predivna ruža na ulazu!!!Sve su lijepe ,ali ova na ulazu je
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Crvena ruža je obična domaća - iz korijena stare (nije cjepljena). Stara je možda 4 godine, a lani je imala sa druge strane ovakvu dugačku granu bogatu cvjetovima, ali ju je moja Rea odgrizla. Da nije ove godine bi se več ispreplele grane i ulaz se nebi ni vidio. Jedino što cvate samo jednom obilato, a poslije tu i tamo koji cvijet.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivne ruze,luk i penjacica velicanstveni
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kat.rea, prekrasne ruže, a onaj luk na ulazu - kakva dobrodošlica, prelijepo
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
Je inaja zbog vlage, odnosno borba protiv suše. To malo vrta sam posijala , ali nikam ne raste jer je presuho, a dok sam sijala još je bilo dosta vlage pa nisam odmah stavljala travu. Sada sam stavila sjeno i na krastavcima se za jedan dan vidio pomak.....
Znala sam tako ranijih godina po ljetu staviti travu oko mrkve i baš mi je bila lijepa i oko paprike, ali to opet ovisi o godini, ako je kišovito ljeto onda ima i previše vlage....
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
penjačica je da ostavi bez daha
|
|
![]() |
|
Cure drage hvala na pohvalama. Ruža penjačica je starinska, odsječena mlada koja je izrasla iz starog korijena, a sa svake strane luka je jedna. Nažalost cvate samo jednom i to ovako obilato, a poslije ako, ako gdje koji cvjetić.
|
|
![]() |
|
Evo još jedne ruže ![]() P.S. malo su joj spikane latice - nočašnji vjetar mlatio granama tayberria. ![]() u "cvjetnom kutku" procvao zvončić ![]() a ovo je moj povrtnjak pod sjenom ![]() [/URL]redom: mahune, peršun, mrkva, grašak ![]() grašak, krastavci i pored kompostarnika tikvica, salata i samoniklo cvijeće i da po svim gredicama ima kopra ![]() jagode ( samo se nadam da ih sada neće puževi srediti ) P.S. za veču sliku klik na nju poruka ažurirana 10.02.2014. |
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Predivne su... Sve redom ruže su predivne, a ona "prljavo" roza, blijedo roza me oduševila skromnošću ali i ljepotom...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
još jedna ljubiteljica ruža
moje dužno
![]() |
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Isuse koliko ruža !
Ali ona crvena s ulaza me ostavlja bez daha. Imam pitanja? Koliko je stara,kako se zove,da li cvjeta i kasnije tokom ljeta? I još samo da kažem ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Oči su mi ostale na tvojim ružama....prekrasne su!!!
![]() |
|
![]() |
|
nemoj da ti bude čudno a zašto je povrtnjak pod sijenom-----koliko sam ja mišljenja da nije zbog vlage da se ne isparava-jako interesantno
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |