Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141142143144145 184> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
grmic iz Peveca je spirea koliko vidim,moja je vec precvetala
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
smrckica pa tebe su opako naljutili (poznato mi to sa usporenošću baš onda kad treba potegnuti,a sve zbog vremena--sparno je znaš? )
![]() ![]() lijepo si to složila sve ![]() a travčica sam se načupala jučer iz vrta pff |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Drago mi je da je prošlo uredu
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kod mene (ja sam sasvim uz mađarsku granicu) nije bilo velike štete, ali je ipak jak vjetar pobacao par crijepova, ploča, slomio nešto granja.. A bilo je i malo tuče koja je ranila biljkice u mom vrtu, ali, opet, kako je izgledalo - imali smo veliku sreću što nije bilo gore.. No, muči me to što za sutra ili prekosutra opet najavljuju nevrijeme...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kako Lantana nazva ovu biljčicu, evo ganzanije.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo par današnjih slikica. Neki cvjetići koji su muku mučili pa krenuli. Slikano je mobitelom, ja tuka zaboravila aparat
![]() ![]() Ako na salviji imate loše listove odsijecite i biljka će nevjerojatno napredovati. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bogme i meni treba mini bager, dođe mi da ga sama sklepam
![]() ![]() ![]() A i trebat će mi kad mi napada snijeg do ušiju ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ali je to i fini poslić bogme- pa kolko bi meni vremena za tak nešto trebalo??? ili možda znaš cijenu za one mini bagere
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Hvala Mamita ![]() Ma i nije tako puno kako se čini. Korištena je dubinska zemlja od susjeda kad je kopao jamu za septičku + vreća od 50 litara eko stajnjaka + 80 lit humusa. U dnu sanduka je granje i lišće. I nema travkice za sada , možda je gore stavljena ta dubinska zemlja , a ona je bez korova. Inače kad radimo povrtnjak busenje skinemo, pola metra prosijavamo zemlju u dubinu. Na dno tih pola metra stavimo busenje( naopačke) i pokrijemo zemljom iz dubine, tako spriječimo korov, on se odvaja na situ. Sljedeću godinu kad otkopaš mjesto di je busenje zakopano tu je fini humus umjesto busenja. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Znaš Triška nikad dovoljno vremena. Mrzim što ne mogu sve stići, bar osnovno. MM je danas bio kao puž , ništa mi nije pomogao kako treba. Koliko je do danas posađeno, danas sam još toliko( površinski ) graha, krumpira , krastavaca, luka. I to sam sve sama radila , glava me jako zaboljela od naopačke na dole. MM muž je radio police u kućici i da može alat pokačit da bude uredno. Vrijeme sjetve prolazi i neke se stvari rade poslije( kao uređivanje vrtne kućice). Najgore što ja red održavam, on i kad napravi red opet ne zna di je šta. Najgore i meni sve poremeti pa pola dana tražim stvar koju on nije pipnuo
![]() Otišli u bazgu, gospon MM natrpao pun auto drva ( još se i sjedala obaraju, pa si ga misli), bazgu ni vidjela nisam. A Bandića kad sretnem izletiće kao sa ovog ekrana ![]() ![]() Kad sam počela plijeviti, ponavljam si " Kao singerica si, čupaj, čupaj,... nema odustajanja". Ma stavit ću ija foliju ubuduće kao i ti Triška. Imala sam je kupljenu, ali zaboravila za nju. Pao je i eksperimentalni sanduk sa krumpirom u koji ću nasipati zemlju i vidjeti koja količina krumpira će na kraju biti. ![]() I tebi Triška što si našla vremena da me posjetiš ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
kod tebe prava raznovrsnot svega
![]() A travkice nema nijedne
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bog draga moja, prekrasno ti vrt izgleda, krumpir je već pozamašan, a kad vidim kako ti je čisto i uredno bez korova u luku, poželim da si mi ipak malo bliže pa da te iskoristim.
Grmić iz Peveca je prekrasan
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala vam objema na pohvalama i podršci. Ne mogu dočekati kad će biti nešto za papati. Upravo se spremam ići brati bazgu za sok, nakon toga plijevljenje.
Anaida što se desilo u Međimurju i je li ti bilo štete, na vjestima je pisalo da je bilo nevrijeme? Baka drago mi je da si navratila, nedostajala si mi. Kao da te nestalo na neko vrijeme. Nisam te vidjela ni na razgovorima uz kavu 2. Takođe primjetim kad sve drage osobe nedostaju. ![]() Za obje ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mislim da je najbolji komentar: Šmrckov rasplesani vrt.
![]() Cvijeća kao u priči. Pa povrća...Stvarno ste vrijedni i užitak je šetati i gledati vaših ruku djelo!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uživala sam u slikicama i priči...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lijepo spavajte
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vrtek iz sanduka.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Luk prije plijevljenja i poslije.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nekakav grmić iz peveca.
![]() Aster od prošle godine. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Krumpir nikao iz kompostera.
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141142143144145 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |