Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 140> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Luk od ruža je savršen
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
još jedna ljubiteljica ruža
moje dužno
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Oči su mi ostale na tvojim ružama....prekrasne su!!!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Cure drage hvala na pohvalama. Ruža penjačica je starinska, odsječena mlada koja je izrasla iz starog korijena, a sa svake strane luka je jedna. Nažalost cvate samo jednom i to ovako obilato, a poslije ako, ako gdje koji cvjetić.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivne ruze,luk i penjacica velicanstveni
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ajme predivna ruža na ulazu!!!Sve su lijepe ,ali ova na ulazu je
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kat.rea, prekrasne ruže, a onaj luk na ulazu - kakva dobrodošlica, prelijepo
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kat.rea sve ruže su ti stvarno woow,a za ovu na ulazu stvarno nemam riječi
![]() a digitalis je super..moj nedavno posijan je maaaći maćii ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Predivne su... Sve redom ruže su predivne, a ona "prljavo" roza, blijedo roza me oduševila skromnošću ali i ljepotom...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kat.rea ruže su prekrasne,a ovaj luk na ulazu to je i meni isto san da ga imam jednog dana
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Silvek da bar mogu uloviti cijeli ulaz..... baš sam danas sa MPS gledala i komentirali smo da bi mi trebala širokokutna kamera da obuhvatim sve, a na vrhu ( koji sam ja odrezala) je cijeli slap cvjetova.
|
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ulaz u dvorište je baš bajkovit
![]() |
|
![]() |
|
Smrcko, te su ruže stare 20 godina i na čudan način su došle k meni. Naime jedna gospođa je naručila ruže iz Vojvodine, međutim kada su ruže trebale doći u njenoj obitelji je došlo do nekih promjena, planovi se mijenjali i ona naprosto nije znala šta bi sa njima jer ih nije imala kamo saditi. Pošto je surađivala sa MM ponudila je njemu da ih mi preuzmemo. S obzirom da nismo znali kakve su ruže, jer ih nismo sami naručivali, malo su izmiješane boje, ali šta je tu je....
Jedino su penjačice kupovane i sađene poslije, a žuta penjačica je kupljena kao crvena
![]() |
|
![]() |
|
Mama i Lantana, slažem se sa vama, nekako je starinska i pomalo "divlja", ali opet lijepa - ima svoju čar.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 124125126127128 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |