Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - galerija slika; goga-osijek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

galerija slika; goga-osijek

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 26>
Korisnik
Poruka
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 12:09

ma može nema problema! bar će stručnjaci odmah ocijeniti - šalim se, vjerujem ja u tebe ....

ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 22:49
onda dogovoreno...budem ih stavila na net...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 23:00
...kod mene mali zastoj...prvo guzva na poslu, pa mala viroza...pa opet malo guzve...ne stignem ni slike staviti, ali ziva sam...i zivim za week&...a onda cu vas obasipat novim radovima...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 09:12
Jedva čekam.
Ja ovaj vikend imam nekih obaveza pa ništa šmrc, šmrc ali u ponedjeljak krećem u akciju prvo da pofotkam već učinjeno, a onda i da nešto novo napravim. Hoću reći draga moja da te razumijem.
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 19:35
čekam, čekam...smile213
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
tinaV View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 101
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tinaV Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 09:15
bravo za ideju
jučerašnje druženje me potaklo da jutros nastavim na forumu
nadam se da dolaziš sljedeći puta sa mnatašom
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 12:36
ma salim se...ali tko zna...ako me put ponese u tom pravcu, svakako cemo se vidjeti...veceras i ja stavljam nove radove...vec odavno zavrsen triptih i jos pokoju sitnicu...
Na vrh
Bugojanac View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 26
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bugojanac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 00:37
Jedno veliko bravo za ove prekrasne radove, sugrađanko!smile120
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 15:45
oh, hvala, drago mi je da ima jos netko iz Slavonije..dobrodosao...
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 20:37
evo i mene s novim radovima...doduse, neki su gotovi jos prosli tjedan, ali jednostavno u pomanjkanju vremena nisam ih stigla poslikati i staviti na forum....pa idemo redom....

ovo je moj prvi rad s das masom...jos dobrano moram vjezbati, ali moram priznati, zanimljiva je ta das masa...kad se osusi cini mi se vrlo postojana

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 20:41
ovaj rad je na staklu...i polu-uspjeli pokusaj pittorica...meni se svida, a vi prosudite sami...

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 20:45
ovaj rad mi je takoder prvijenac...rad je na drvetu, na panju...ima svega pomalo...malo decoupaga, 3D efekta, suhog lisca...

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 20:51
i ovaj rad je bio narucen...massai triptih...inace, obozavam africke motive...nadam se da ce se svidjeti osobi kojoj je namijenjen...doduse, uzivo puuuuno bolje izgleda...

a evo, uslikala sam i svaki dio zasebno...

zbilja mi se ne svida kako je uslikano...ali sta je-tu je...

eto, drage moje, imate sada dosta materijala...nestrpljivo ocekujem vase komentare...
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 20:58
izgleda da nam svima daleko bolje ide mackanje nego fotografiranje. ja isto naslikam hrpu mutnih, zdrmanih i kojekakvih slika... ali nije ovo forum za fotografe!

masaići su super - vjerujem da će klijent/ica biti zadovoljan/na. ono na panju je baš slatko, sviđa mi se kombinacija tehnika. ono ima svega i svačega a na kraju baš zgodno.
pittorico - za mene još uvijek neistraženo područje pa se divim svakome tko je uspio nešto napraviti.
sve u svemu - sve 5!
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 21:01
puno hvala, anastazija....
nije do fotica, vec do mene...bila sam lijena slikati po dnevnom svijetlu..a sada, kad upotrijebim blic dobijem taj nepozeljni odbljesak...cvec mi preko godinu dana u kutiji stoji pravi, veeeeeliki profi fotic...i vec godinu dana planiram otici na neki tecaj fotografiranja...jer me to jako zanima..al vremena - nema....nadam se da cu se upisati na tecaj prek ljeta...pa cu vam davati instrukcije iz fotografiranja..haha...salim se...
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 21:01
jeeeeeeee, još jedna sa das masom Hug

pittorrco je baš lijep, a o afričkim motivima što da govorim... prekrasni su!
rad na panju, meni osobno je savršen! oduševila sam se kad sam vidila! smile93
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 21:05
nisam ti ja bas od das mase....za to je zaduzena natasa...al evo, uspjela je i mene zaraziti..kad svaki dan na posao donosi neki novi uradak...ne mozes ni zamisliti kako nam je pod cist (od silnog plazenja jezika pri pokazivanju uradaka..hihi)...

meni se pittorico isto svida, raden je na staklu, odozdo, pa ga je dosta tesko bilo napraviti...

a sto se panja tice, imam jos nekih ideja za panjeve, ali malo kad splasne guzva na poslu...

hvala na lijepim i iskrenim komentarima...
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 21:06
Pa ovo je pošast Das mase! Svaka čast cure, vjerujte mi, treba imati nešto u rukama za to, nije to sam umijesi i razvljaljaj! Panj je doista originalan i sladak, kao da mi 2 ježeka stvarno vire između lišća! A Masai su mi slaba točka tako da neću ni komentirati već samo   smile94
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 21:09
hvala, Izzy...i meni su massai slaba tocka...najradije se ne bi ni odvojila od njih....al evo, vec drugi triptih....i ode....ne zeli ostati i krasiti moju sobu...smrc...smrc...
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 21:12
Originalno poslano od člana goga-osijek goga-osijek napisao:

puno hvala, anastazija....
nije do fotica, vec do mene...bila sam lijena slikati po dnevnom svijetlu..a sada, kad upotrijebim blic dobijem taj nepozeljni odbljesak...cvec mi preko godinu dana u kutiji stoji pravi, veeeeeliki profi fotic...i vec godinu dana planiram otici na neki tecaj fotografiranja...jer me to jako zanima..al vremena - nema....nadam se da cu se upisati na tecaj prek ljeta...pa cu vam davati instrukcije iz fotografiranja..haha...salim se...

slabo ćeš na meni zaraditi na instrukcijama - imam ja svog instruktora (koji mi poslika šta treba kad ja poludim i odustanem). ali to tek platim smile156 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.