Hosta - Funkija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 37> |
Korisnik | |
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ispunila mi se velika želja! Od danas sam vlasnica (ponosna i sretna) triju mini hostica: blue mouse ears, Dragon Tails i još jedne šarene koju moram identificirati. Čim uhvatim ''fotografa''pohvaliti ću se i u slikama. Yesss!
(p.s. Baka Bea sandučić je opet pun.) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
pipistrela ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 13 |
aha, hvala, još nisam skužila da ima i oglasa
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Pozdrav Pipistrela
![]() Ne znam di u Zadru ima no probaj u dekori buzet(možeš i online)a možeš i tu pregledati oglase pa možda netko i poklanja
![]() |
|
![]() |
|
pipistrela ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 13 |
![]() guglala sam malo po netu, tražeći sličice i kakve uvjete treba imat za uzgoj hoste, ovaj me forum oduševio, pa sam se logirala.
Zima je ispred nas, može li mi neko reći gdje da nabavim sadnice hoste. Iz Zadra sam i u svom vrtu bi mogla naći mjesto za njih.
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Hoste ne rastu samo u sjeni ![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Curke, Perla, Triša, primila na znanje, stižu prvom prilikom. A stranica je stvarno mrak!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej Perla super stranica, a hoste su zbilja fantastične. Nisam ih do sada imala, ali one mini koje mogu u vazi su baš biljka izbora za moje malo dvorište. Moram odmah do bake bee, imam dvije njene, ali sigurno ima na raspolaganju još svašta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Googlajući naletjela sam na odličnu stranicu za upoznavanje hosta:
http://www.mygarden.ws/august2006.htm u izborniku lijevo treba odabrati hoste, a najbolji izbor fotografija i opisa u svojoj kolekciji nudi Mickfeld Hostas. Za napredne ljubitelje hosta one su sortirane prema veličini ili prema boji lista, odnosno po dostupnosti u prodaji. Strašna stranica! |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Djevojke sve to još i više viđeno u živo prije mjesec dana kod jedne drage osobe, hoste me prije nisu privlačile ali poslije pogleda na taj divni ogromni Hostinjak ostala sam zaražena i sad sam krenula i ja u naravno puno manjem obliku da si ga složim.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Prekrasne biljke. Moja su tiha patnja ove s plavim lišćem. Ako uspijem urediti zemljište iza kuće, što je u planu, onda ću si moći priuštiti možda koji primjerak. Za sad ih nisam htjela kupovati jer nemam baš odgovarajućeg smještaja za njih ( sjenu ), a jako bi me žalostilo gledat ih kako se pate.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Ima li kakav smajlić gdje se od gledanja pada u nesvijest???
Za sada ih imam samo dvije vrste, no kako su mi proljetos apetiti bili pojačani, malo ću morati pričekati, a onda u lov na hoste....mjesto ih čeka. |
|
![]() |
|
Mala Boo ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 49 |
mmmm....prekrasne su.najljepša mi je hosta white feather.nažalost nemam nijednu,šmrc!
|
|
[IMG]http://smiley-msn.com/Smileys/Super-smiley//Smiley-msn.com-Super-Smiley-41065.gif" />
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Aime, prekrasno, prekrasno, prekrasno. Ja ih imam 7 različitih i još mi nije dosta!
|
|
![]() |
|
Draga Radosnica, imaš vrt u koji možeš posaditi sve one plemenite srednje visoke i visoke hoste, pa i 'dame' koje sam gore pokazala.
Među njima je samo hosta white feather iz kategorije mini, a te si ja želim! Zato pogledajte mini ''gospodične'' koje su mene začarale jer se mogu uzgajati u teglinima-pitarima-žardinjerama. Sve imaju tako krasna imena: ![]() mini hosta blue mouse ears ![]() mini hosta cameo ![]() mini hosta dewdrop ![]() mini hosta hydon sunset ![]() mini hosta pandoras box ![]() mini hosta high society ![]() Mini hota Cats Eye ![]() Mini hosta Cheatin Heart ![]() Mini hosta cherish ![]() mini hosta Dragon Tails Nije ni čudo da uz ovakve krasotice počnem osjećati kolekcionarsku strast - kao skupljanje maraka ili starih kovanica - samo što biljke nisu zatvorene u ladicama i ormarima, u albumima i kutijama, nego svkodnevno uz nas. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Perla predivne su, odmah idem narudžbu napraviti baki bei.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Joj,Perla,baš ti fala za slike,moja fla...još nije takwa jer je mala,ali weć se prilično wide boje.poz
|
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
![]() Eh, Perla što mi to radiš? |
|
![]() |
|
Ja imam običnu hostu, kako ti kažeš, onu koja krasni mnoga dvorišta i vrtove. Ovo nisu fotografije mojijh hosti, što ne znači da ih nebih rado imala.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Perla koja divota, jesu sve tvoje ako imaš za dijelit preporučam se,imam obočnu dobila od Lorne.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |