OTOK: početci |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 30> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pinca je kolač koji se peče za Uskrs - mislim da je zovu sirnica
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Znala sam!!!
Točno sam si mislila da je neki kolač.
Znaš gdje sada trebaš ići???
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nisam ja baš neki stručnjak, ali probala sam lijepiti salvete na svašta - staklo, porculan, keramičke pločice, platno, a sada mi se nekako najviše sviđa raditi na drvu, nekako se salveta stopi s podlogom.
Ovo su radovi na daski, bit će poklopac za neke drvene kutije, namjerno nisam farbala podlogu, samo ću ofarbati ovaj tanki rub kad nađem boje
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasno,i meni je drvo najdraže.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
prekrasno, pogotovo ova zadnja
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
slažem se da je sa drvom najljepše radit. nemam puno radova, ali nekako mi se čini da je sa drvom najlakše radit.
ovaj rad mi je najljepši
![]()
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Što si to stavila na rub,špagu?
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
uh što su ti lijepe ruže,krasno |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Lijepo izgleda na drvetu, prirodno, a jako mi se sviđa ovaj detalj sa špagom!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Zaista prekrasno. Detalj sa špagom mi se jako sviđa. Izgleda kao okvir. Super!! |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
I meni je najdraži rad na drvetu. Već su me na sajmištu kod mene upoznali prodavači drvene galanterije.
![]() Ćak mi je osoba ponudila da se dogovorimo pa da po mojoj želji radi oblike... ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
i meni je daska sa ruzama najljepsa,ma ni ostale ne zaostaju
![]() |
|
![]() |
|
Dugo me nema, jučer nešto pospremala po priboru za decoupage, našla nešto malo pozlate, već viđenu salvetu sa ružama..... zadovoljna sam, paše na neku starinsku komodu
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Lijepo!!!!!!!!!! Baš što kažeš paše na strarinsku komodu, ima neki poseban štih.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ova salveta mi je prekrasna kao i tvoj rad
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Otok prekrasan mi je ovaj tanjur. Sigurna sam da ćeš pronaći pravo mjesto za njega
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |