lilian |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 25> |
Korisnik | |
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lula
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Vauu...nema me par dana i žena stvori čuda. Salveta s konjanikom...zamisli imam je...našla sam je među svojim salvetama kad sam bila mala. Super si ju iskoristila. Tako jednostavno, a tako prekrasno.
A tek kutija....prelijepa mi je...kombinacija motiva, rad ...stvarno
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Cure, thanks !!!
E sad cu ja malo da gledam, a vi da radite.. deal? |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lilian dobro da sam te neki dan opomenula za slike
![]() Šta da spomenem prvo???
Idemo redom...onaj konjanik...super salvetaa i super rad
Teglice za cvijeće...a šta da ti kažem kada znaš da su ti super ispale...
Ali ova zadnja kutija me ostavila bez daha...super je...
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
teglice su ti prekrasne,ali kutija
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam curke
![]() Andjelka...jeste to je neka prastara salveta.. |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
opet savrseno lijepa kutijica,svi drugi radovi za pohvalu,prekrasni su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Lili prekrasno je!!!!!!!!!! Kobinacija motiva je super , i rad ti je uvik uredan , ma bravo!!!!!!!!!! .
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ma kako dsam samo preskočila prethodnu stranicu
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more, andjelka
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako, jako lijepa kombinacija. Bravo!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prelijepo si to iskombinirala |
|
![]() |
|
Hvala ti Gogo
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
predivna kombinacija...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Izzy :) Nema vishe... malo li je ?:)
Kombinacija papira, salvete, printa... :) Hvala svakako Rose, takodje hvala |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je odlična!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Da mi još malo pričekamo da ti staviš sve slike ili?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |