Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 104> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
žemske
![]() smrcko sad si i ti počela ukoso gledati ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
![]() ![]() ![]() kaj se tiće tvojih ja ti ciklu sijem direktrno na gredicu al ne vidim rezloga zašto je nebi mogla i pikirati ko i sve druge biljkice. ako voliš mahune posadi ih svaka dva tjedna par grmića pa češ uvijek imati mladih, meni tako rode kroz cijelo ljeto. ovo s lukom mi je nepoznato. kakvo gaženje? ja sam ga rano proljeće posadila, zagrnula, pohodala po gredici i to je to |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sve je prekrasno i mnoštvo cvjeća.
![]() Vrtek je odličan, malo sam zažmurila na jedno oko i podešavala krivine gredica ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Onaj plavi cvijetić iza ostića je baš prekrasan!
A povrtnjak....ma sve sami uredni povrtnjaci, pa gdje je korov??? ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kontesa, hrpa cvijeća, a tek poljoprivreda, pa možeš slobodno u vegetarijance, kod tebe ima svega za papanje. Tritomu dobivaš, a drago mi je da se sve moje smjestilo kod tebe. I hvalati na imenu "kotola" ili nešto slično, jer imam taj presladak (valjda je sukulent) a nisam znala kako se zove.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Potpisujem! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hvala cure
![]() ![]() zagorka pomaži..o vrtu malo znam,a na istom području čeprkamo...imam milion pitanja ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
bome kontesa svaka čast
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
kontesaa svega u tebe lijepoga, a lijepo si se i ponovila,
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
ajmeee..aj ne viči sad još i ti sashka pa mislila sam biti malo fina pa ne žicati toliko..ajd evo ti buketić
![]() a onaj puzavac iza ti je timijan samo mu je predugo bez vode tjedan dana pa se malo nadurio ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
I nek te je špotala Triša,sad te bum i ja zbog tritome
![]() ![]() za cvijeće
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Prekrasno ti je cvijeće!
|
|
![]() |
|
ove godine se vrtek smije i pokazati (bar za sada)
![]() trava naravno niče brže od svega,ali pokušavamo to držati pod kontrolom,ali i tu smo pravi početnici zato kaj ne valja slušam ![]() u gumama su tikvice ![]() paradajzeki ![]() cikla i jedna mahuna nikla pff ![]() kristalka,kelj pupčar,radič i onda dalje krastavci u sredini,kopar sa jedne i peršin sa druge strane mislim (krastavci su dobili penjalicu,ali su baterije krepale u fotiću) ![]() karfiol i brokula i patlidžan iza ![]() opet salata,koktel rajčica i iza paprika ![]() još su sa strane feferoni i salata neka starinska vrsta..ima lubenica i dinja koje treba preseliti i neki dan sam tikve uz plot stavila... i kasnim sa lukom i češnjakom,ali bit će.. valjda bude nekaj bilo iz toga ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ustvari sam sama sebe začudila da nisam posebno poludila i kupila sam samo ono što sam recimo isplanirala i ono što nije imalo posebno lude cijene
![]() nešto je i procvalo u dvorištu ![]() božuri su mladi,ali ipak su se morali pokazati ![]() ![]() bijelo srčeko tek sad cvate ![]() karanfili u drugoj godini napokon bujni ![]() jedan rozi viri ![]() u kombinaciji sa pupaljkom ako se ne varam ![]() pupaljka se posvuda raširila ko šašava pa ako će biti dobrovoljaca samo vičite ![]() cotula ![]() runolist ![]() pustinjske ruže (delospremna) se počela širiti ![]() ![]() gospina trava ![]() lavanda me oduševljava,stalno po njoj šuškam da miriši ![]() čuvarkuća će cvasti ![]() sad mi je jasno zašto baš sve ne napreduje kako bi trebalo ![]() ![]() ![]() neuništiva ![]() ![]() mak je skroz slučajno baš tu niknuo ![]() ![]() i malo ružica..malo ih je kiša pokunjila ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
al si se ponovila
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kontesa dobar ulov
![]() Možda je dobro da je padala kiša kad smo ja i sestra haračile po štandovima jer sam kupila normalne količine cvijeća. MM mi se je javio mobitelom da je spremio dva kubika zemlje poznavajući me kako gubim razum na takvim mjestima.
![]() Bio je sretan kad smo se vratile. Komentar je bio: pa dobro ajde nije tako strašno....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša dobro da sam na vrijeme vidla poruku...danas
![]() ![]() ![]() stigao je živ i zdrav na brijeg i smjestio se kraj riječke aloe i lamparatusa i dubrovačkog ružmarina ![]() ![]() (smokva je sa dolca jer se ona prva nije primila koju sam dobila) ![]() eh da...u petak sam obišla floru i malkice shopingirala,tako da subotnje prijepodne ipak mogu samo sa forumašima provesti i dobro da je tako jer ne bih sve stigla..društvo me oduševilo i naravno da je jutarnja smjena bila najglasnija na kavi u to vrijeme na flori ![]() pošto je kiša padala cijelu subotu i premokra je zemlja bila..još nisu posađene novi ostić je stigao i ovome se više ne sjećam imena ![]() plavi i bijeli krumpirko (barem su mi tako rekli) ![]() našla sam idealnu fuksiju za projekt "stablašica" ![]() ![]() ![]() našla sam feliciju ![]() ![]() stigle su i japanska mirta,vrsta oxalisa koju nemam i ukrasna kopriva ![]() a ovoo je projekt "stablašica" ![]() ![]() ![]() P.S. molim pomoć i uputstva glede motanja krumpirka...jel onu drugu granu motam oko ove glavne? opet moram trgati listeke? ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga ne mogu ti poslati pp. Nosim ti vrtić dali tbi htjela još nešto od mene, ajd javi mi se.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kontesa šta si ti sve nabavila od cvijeća....
Sada ste me zainteresirale sa tom fuksijom, možda i ja probam nešto slično napraviti... Javi rezultate.
|
|
![]() |
|
hvala hana
![]() niho se očito zaigrala po postovima ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8182838485 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |