Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 140>
Korisnik
Poruka
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 11:23
kat.rea sve ruže su ti stvarno woow,a za ovu na ulazu stvarno nemam riječi smile70 e sad mene zanima...jesu sa obje strane luka posađene ruže ili se jedna penje i spušta po luku?
a digitalis je super..moj nedavno posijan je maaaći maćii LOL 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 14:55
Luk od ruža je savršen smile120
život je more
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 00:46
Bravo zasmile141 povrtnjak sa sijenom. I ja koristim sijeno za preživljavanje biljaka.Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 12:21
Kat.rea, prekrasne ruže, a onaj luk na ulazu - kakva dobrodošlica, prelijepo
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 22:33
Moram vas još malo udaviti sa mojom penjačicom. Nije širokutna kamera, ali uspjela sam ju cijelu uloviti

i vrh u krupnijem planu ( jer je on najljepši Wink)

Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 17:48
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

nemoj da ti bude čudno a zašto je povrtnjak pod sijenom-----koliko sam ja mišljenja da nije zbog vlage da se ne isparava-jako interesantno
Je inaja zbog vlage, odnosno borba protiv suše. To malo vrta sam posijala , ali nikam ne raste jer je presuho, a dok sam sijala još je bilo dosta vlage pa nisam odmah stavljala travu. Sada  sam stavila sjeno i na krastavcima se za jedan dan vidio pomak.....
Znala sam tako ranijih godina po ljetu staviti travu oko mrkve i baš mi je bila lijepa i oko paprike, ali to opet ovisi o godini, ako je kišovito ljeto onda ima i previše vlage....
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 08:53
Predivne su... Sve redom ruže su predivne, a ona "prljavo" roza, blijedo roza me oduševila skromnošću ali i ljepotom...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 12:49
još jedna ljubiteljica ruža

moje dužno   smile128
Na vrh
adenium View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje adenium Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 00:31
Isuse koliko ruža !
Ali ona crvena s ulaza me ostavlja bez daha.
Imam pitanja?
Koliko je stara,kako se zove,da li cvjeta i kasnije tokom ljeta?
I još samo da kažem bravo kat.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 12:44
predivne ruze,luk i penjacica velicanstveni
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 22:37
smile39Eto šta uradi zbog tvoji ruža ----predivne su
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 22:33
Cure drage hvala na pohvalama. Ruža penjačica je starinska, odsječena mlada koja je izrasla iz starog korijena, a sa svake strane luka je jedna. Nažalost cvate samo jednom i to ovako obilato, a poslije ako, ako gdje koji cvjetić.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 19:50
Evo još jedne ruže

P.S. malo su joj spikane latice - nočašnji vjetar mlatio granama tayberria.

u "cvjetnom kutku" procvao zvončić

a ovo je moj povrtnjak pod sjenom

[/URL]redom: mahune, peršun, mrkva, grašak

grašak, krastavci i pored kompostarnika tikvica, salata i samoniklo cvijeće i da po svim gredicama ima kopra

jagode ( samo se nadam da ih sada neće puževi srediti )

P.S. za veču sliku klik na nju
poruka ažurirana 10.02.2014.
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 12:38
Oči su mi ostale na tvojim ružama....prekrasne su!!!smile94
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 22:43
nemoj da ti bude čudno a zašto je povrtnjak pod sijenom-----koliko sam ja mišljenja da nije zbog vlage da se ne isparava-jako interesantno
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 12:34
Ajme predivna ruža na ulazu!!!Sve su lijepe ,ali ova na ulazu je smile120
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 22:35
smile227
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 17:55
Originalno poslano od člana adenium adenium napisao:

Isuse koliko ruža !
Ali ona crvena s ulaza me ostavlja bez daha.
Imam pitanja?
Koliko je stara,kako se zove,da li cvjeta i kasnije tokom ljeta?
I još samo da kažem bravo kat.
Crvena ruža je obična domaća - iz korijena stare (nije cjepljena). Stara je možda 4 godine, a lani je imala sa druge strane ovakvu dugačku granu bogatu cvjetovima, ali ju je moja Rea odgrizla. Da nije ove godine bi se več ispreplele grane i ulaz se nebi ni vidio. Jedino što cvate samo jednom obilato, a poslije tu i tamo koji cvijet.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 23:19
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

predivne ruze,luk i penjacica velicanstveni
----------- Potpuno je podržavam ----prava genijalkaTongueTongueTongueTongue
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2009 u 14:18
penjačica je da ostavi bez daha
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.