Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 370> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo Lantana kod mene je treća- sreća...
Već sam navraćala ali nisi ništa bila stavila...
Koliko puta godišnje ti gnojiš svoje ruže???
Ove izgledaju skoro pa nestvarno lijepo...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
lantana sve je prekrasno,sve u punom cvatu,kod mene vise nista ne cvjeta a ako i cvjeta uvene za dan-dva
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Lantana, kod tebe je uvijek sve prekrasno. Moje se ruže od vrućine nisu mogle ni skroz otvoriti, sunce bi ih spržilo. Već sam neke morala porezati. Ove tvoje izgledaju super.
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
jako lijepo, a i plumbago ti već cvate! Meni je tvoja lonicera na žalost propala
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Sve lijepo...lijepo...
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Flavia, cikas su moje ljubimice, imam ih još od kada sam bila podstanar, držala sam ih na balkonu, onda znaš koliko ih volim.
Hvala Tija na pozdravu, sada je pravi varaždinac, sve priča kajkavski, a meni je to tako simpatično. Duda-love ![]() Proljeće, MM samo u rano proljeće pospe neko umjetno gnojivo za travu, a onda i ruže dobiju, a ostalo sve same, ove crvene su prepune cvjetova i dugo traju, a bijela ima manje cvjetova i najlješe su dok su u pupovima, penjačica se tek ove godine pošteno rascvjetala. Rose i kod mene je jako vruće i već se vidi da biljke jedva preživljavaju, a svaki dan zaljevam, danas se hortenzija cijela objesila, ali s njom nemem sreće. Seni ove slike su od subote i već do danas je velika razlika, i jasam danas primjetila da ihdoslovno prži, ali najavili su malo zahlađenje. Hana oba su procvjetala, pogodila sam im mjesto, jedan će biti penjačica ispodonog zida, a drugi grmić u donji vrt. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
O evo nama naše Dzo, drago mi je da si se javila, baš si nam falila, hoće li biti brzo slikica tvojih mezimica? |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Jako mi se sviđa kombinacija cvijetnjaka i prirodnog vrta di su makovi
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo i ove šefice da se javi malo -- Loncijera obara -ja je imam na svakom ćošku kuće baš sam postavila slike -i opijena sam tim mirisom a mogu zamisliti kako i ti uživaš -i ruže su me
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Lantana, a šta drugo reći, ja ti šetam i uživam, predivno!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Makove je jako lijepo vidjeti, ali to je takav korov, ne možeš ga se nikako rješiti. ima jako duboki korjen. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Evo opet šefice, vidjela sam ja tvoju loncieru i ruže i mislim da cijeli Sokolac miriše. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Samo ti šetaj Minimode, nego ne vidim baš tvoje slike ili sam propustila ovih par dana, kako napreduje waigelia, moja se dobro drži, ali lupinusi ubila ih bura i vrućina. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja isto šetam kod tebe svaki dan, mirisi na sve strane, pogled, cvijeće ......čarobno
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kako mirišiiiiiiiiiiiiiii ------
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lantana! A što reći! Ja samo svako toliko došetam da vidim ima li novih divota!
Maleni je sladak i lijepo da s nonom (je l' te tako zove?) ureduje po vrtu.On je najvrijedniji cvijetak u tom obilju, koje okružuje kuću!
|
|
![]() |
|
Korijenko, Niho i Baka
![]() Baka zove me nona i ja se uvijek rastopim kad me zazove nonaa. Oviha dana smo malo slikali u makro planu pa evo malo slika. Na najgornji vrt sredili smo oko komina ![]() ![]() ![]() ![]() Ruže ![]() ![]() Kamenjar ![]() ![]() ![]() Najdonji vrt ![]() ![]() ![]() ![]() Padina ispod vrta s pogledom na kuću ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tvoje slike bacaju me u bed, takav okoliš je moj san, nikad to neću dostići, šmrc
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |