Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
znaš neznam kako ti al što god slala dođe me minimum 15 kn jer uvijek šaljem i drugog cvijeća , pa kad zbrojiš malo simo malo tamo ode 100kn a sad dok ne počne mi sezona fakat nemrem tražiti MM da mi da za slanje cvijeća jedva ga nacimam da ga kupi..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ne mogu vjerovati da netko nije podigao pošiljku koju si mu poslala, inače mislim da je sve stvar dogovora, nekad je u pitanju razmjena (ja tebi-ti meni), ako šalješ grančice, šalji grančice neka si ih svatko sam pokuša ukorjeniti. Inače mislim da nema smisla slati biljke koje se mogu svagdje kupiti, pa ispadne poštarina više nego što platiš same biljke. A postoji i opcija da poštarinu plaća primatelj.
Samo se treba dogovoriti
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ok..slikat ću i dalje ...hvala na podstreku...samo moram nešto malkice primjetiti ..kad mi netko kaže da nešto hoće ja mu to ukorijenim a onda taj to neće niti preuzeti..ja nisam expert u sađenju pa da bi dobila sadnicu moram ih nekoliko posaditi..ja se potrudim a onda dobijem odgovor pa ima i na placu to nije fer..a ima drugih koji kad posaljem par biljkica su sretni do neba..eto kako smo različiti..
nego razmišljam kako da pošaljem pakete sa cvijećem u grupnom paketu imam prijevoz sljedeći tjedan za Rijeku,pa bih našla za Zagreb pa ak se nebi ljutili ja bih to tako napravila jer fakat nemam love za sve te paketiće da šaljem odvojeno..kaj mislite ..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
onda buš je dobila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nemoj ni slučajno zatvarati. nemaš fotića. Bit će jednom. Dotle slikaj mobitelom. Vidimo mi dobro ljepotu i ako nije slika prvoklasna.
Zbilja bi bila velika šteta zatvoriti jedan od najljepših forumskih vrtova.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Duda -ti samo pričaj a mi će mo u njemu uživati -meni je prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Duda, da se nisi usudila, mislim da nema puno ljepših vrtova na obali od tvoga, ružnijih i zapuštenih sigurno ima puno više, a uostalom ovo više nije samo tvoj vrt, ovo je naš forumski vrt i nemoj nam ga oduzimati
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala lijepa svima ali mislim da ću zatvorit ovu svoju temu jer nemam fotića a slike od mobitela su grozne..uostalom ima puno ljepših vrtova na obali od mojih za pogledat..
|
|
![]() |
|
Krasno ti je sve, ova biljčica kojoj neznaš ime baš je simpatična, to još nisam vidjela
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kod tebe sve već u cvatu,moj slak još ne pokazuje znakove da bi cvao a oleander mi je isto pun pupova.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sve ti je lijepo, a ono što cvate roza je neka puzavica, vidjela sam nekidan cijeki jedan zid prekriven tom puzavicom u cvatu nešto prekrasno, imam i ja mali kodmad, moramo ga posaditi negdje gdje se spušta, stvarno je dobar.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Slak ti je krasan.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
je super je al jako otpadaju cvijetići kojih ima u izobilju..to je trajnica..eto meni je jako dugačka u tegli je onoj od kokosasa žicom
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ovo čemu neznaš ime je jako interesantno i lijepo, što je to viseće, to ti je u žardinjeri?, je li to trajnica?
Lonicera je
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ja jako volim plavu boju cvijeća valjda zato što je rijetka ,posijala sam rozi i ljubičasti al neznam gdje koji izašlo ih je dosta pa ću vidjeti..
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma samo slikaj....nisu uopće toliko loše slike
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
najrađe nebih više ništa slikala i stavljala..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |