Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 370> |
Korisnik | ||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lantana
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
![]() |
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
nemam rijeci...koja ljepota...
![]() |
||
![]() |
||
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
|
Wow....neman rijeci za ovo! Toliko lipote na jednom mistu!! Apsolutno savrseno, jo koliko je tu volje, maste i ljubavi ulozeno! Prekrasno:)
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Tri puta
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
|
Lantana,ponavljamse ali sve je stvarno predivno.Tako puno raznovrsnog cvijeće.Šta ti je ono roza u kamenjaru,nešto kao grmić?
|
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Kako ti je lipo, Bože mili. Sviđa mi se sve oko grila i gril
![]() Dobro si mi napisala za makove. Vidjela sam ih ublizini terena imislila čupnut pelcer ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
Lantana stvarno je preljepo sve! sviđa mi se kamena ograda oko kamin-terase!
u svako doba u tebe nešto cvijeta-predivno!
![]() |
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
|
koji vrt.....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ma Lantana
![]() |
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Svaki put kad dođem slike me oduševe............
... kamin, kamenjar.............. savršeno!
![]() |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
|
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Hvala ti
![]() ![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
Bože,ovo je raj na zemlji! Jedva čekam da dođem vidjet tu divotu uživo
|
||
![]() |
||
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
|
Lantana, jako ti je lijepa ova kombinacija bijelih i crvenih ruza.
Makovi su me vratili u djetinstvo, u zitna polja u Slavoniji. Kada sam formirala svoj vrt, rekla sam da crvena makove moram imati obavezno u vrtu. Uskoro ce i kod mene procvjetati. ![]() |
||
pozdrav iz Norveske
|
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
prekrasno Lantana..volim tvoj otok..imate toliko kamena..ovaj tvoj kaskadni vrt je divan..
|
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Lantana, svaki put kad se spustim do juga u tvoj vrt ostanem
![]() Predivno!!! ![]() |
||
![]() |
||
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
|
Ove slike stavljam na desktop.
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
Ovo je raj na zemlji!
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |