Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 56> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ej...tek sam sad vidjela...
ja sam MLADI GRM |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Juuuuuuuuuuuupi
|
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
jako,jako lijepo
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
KUTIJICA, KOJA NA PRVI POGLED IZGLEDA KAO SLIKA...ODUSEVLJAVAAAAAAAAAAAAA................
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
E ova kutijica me je stvarno oduševila
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jako lijepa kutijica (premda sam po prvoj fotki mislila da je okvir za slike!) i posebna je po odabiru slabije poznatih Klimtovih radova te veoma neobičnim, ali doista upečatljivim bojama i njihovom kombinacijom! Super!
![]() |
|
![]() |
|
Ha ha baš sam za ovu sretna da vam se sviđa. Hvala vam hvala
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Sara, predobro je, vidim da si doktorila u raspucavanju, odlično je ispalo. I motiv ispod stakla je prekrasan, baš je prekrasno. Ima ti tata ukusa!
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Raspucavanje....predoobro.
|
|
![]() |
|
Ajme meni. Baš ste me obradovale. I meni je jako draga. Baš vam puuuuuno hvala. Baš puno, evo ti mnataša jedan cmok i ostalim tetama
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
sada sam stvarno bez teksta ostala....ovo je nešto najdivnije što sam do sada ovdje vidjela, neka mi druge cure ne zamjere, ali ovo je nadmašilo sve najljepše radove, jer svaka od nas ima najljepše, ali ovo je nešto...nebesko...
ajme, neznam to ni riječima opisati... ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
aaaaaaaaaa!!! klimta baš i ne volim, al ovo što si ti napravila..... prekrasno! a da ne govorim koliko mi se sviđa boja. ma sve 5!
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Saara, ovo ti izgleda famozno, prvo sam mislila da je slika a onda vidim kutija, baš neobična kombinacija boja ali odlično izgleda.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
saroooo...majstoreeeee....ja bih jako voljela imati ovakvu kutijicu
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Predobro, super. Bravo!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hej saara,kutijica ti je nevjerojatno lijepa,raspucavanje ti je mrak..i da ne povijerujes da je to klimt,ja ga nevolim niti mrvicu,a ova slika mi je bas,bas lijepa
![]() |
|
![]() |
|
He he ti si u iste ure ko i ja uvijek tu. Hvala ti. Drago mi je da ti se sviđa
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |