Naše vikendice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 32> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve je prekrasno, pa još i jezerce grade.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Drže se nekako, posadila sam ih, što drugo s njima pojma nemam, čekat će da odem u Split.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E mora da se Branko pohvali . Branko pravi veće rupe -koliko vidim da samo čačkaš -napravi da se more uletiti u nju -------treba se tu i kupati
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo da me niho ne kritizira, nemam baš vremena, ali kako sutra opet idem u vikendicu, nekoliko slika od prošlog vikenda biti će dovoljno:
Prkosi su se baš lijepo rascvjetali
Plavi irisi su me razveselili, ali polako odlaze
Kadifice sam posadila, lijepo je vidjeti nešto narančasto u ovoj karioli
Ruže mi nisu baš neke pa me svaki cvjetak jako veseli. Žuti pupoljak
Ovo je jedna mala ruža, zovem je crna, jer crvena boja graniči sa crnom, sitna je, ali pona pupoljaka
mm je malo kopao, naravno treba još - mjesto zanaše buduće jezerce
nije tako maleno, a nije ni veliko, u sredini na užem djelu biti će mostić
Bilo je strašno suho, ali sinoć je pala kiša i kažu susjedi dobro zalila, vidjet ćemo sutra kakva je situacija.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma šta vi vidite ovdje lijepo ovdje nema ni jednog cvijetića ....bar ja ne vidim -----------kaže stavljam sutra a vidite da na stavlja --samo se Branku ljepi
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Triša kako je lijepo tu kod tebe.
|
|
![]() |
|
Ono pravo domaći -- kod mene je ono jedimo domaće-----a ne ko ti -kod tebe svaka riječ otaj pomidore dok skužim štaje -ja ogladni -ma žao mi je samo što će izgleda biti najviše u hrani tog tvog ----pomidora da ću mu ovdje trag zametnuti-----b--------------ti pomidore
![]() |
|
![]() |
|
Naravno da će biti razno razne, ali što je to prema piti od jaja koju pravi Niho.
Uživali dva dana, ali bilo je tako vruće da se nije baš nešto puno radilo. Malo pljevila pomidore, mm napravio kolce za njih, nisam ih čak ni vezala, morat ću drugi put, a to je slijedeći vikend.
Opljevila cvjetnja, zalila, a onda je dobro pljusnula kiša i zalila još jednom sve.
Neke slikice stavim sutra, jer sam sada u komi.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
jedva čekam
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
lijepo ti je u vikendici, tu bar ima zraka a kod nas koma, toplotni udar
|
|
![]() |
|
Da znaš niho da sam mu pričala o tebi i volio bi te upoznati, pa kad jednom ti i tm budete mogli morate nam doći u vikendicu, pa ćemo mi za vas napraviti feštu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Tako je Triša
![]() A znaš kako stari ljudi kažu: bolje je biti dobar sa susjedom nego sa rodbinom...
|
|
![]() |
|
Znaš proljeće kako kaže baka bea da većina biljaka voli sunce, ali poneke mogu i u hlad - to je očito zar ne.
Baš mi je danas moj dragi susjed i prijatelj javio da mi je zalio cvijeće u vikendici - baš sam sretnica što ga imam.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
inače su mi ove s tamnim lišćem nekako ljepše, zato što volim biljke neobičnog lišća.
Triša, a ja imam ove sa zelenim listovima na terasi gdje je cijeli dan jako sunce!!!
I super im je tamo...
Pa ti sada znaj šta je dobro a šta nije...
|
|
![]() |
|
Ma još i na telefon bolan zovu da kažu da je sve zaliveno-meni je to od nekud poznato ali to zadržim za sebe
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepo si Triša sredila okućnicu svoje vikendice!
Divno je čuti da si okružena dobrim ljudima koji zalijevaju i pomažu. To je valjda od tvoje pozitivne enrgije.............
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure, ma uživala bi ja još na nekoliko mjesta, ali ne stignem, kad bi bar dan trajao makar 30 sati, možda bih uspjela sve utrpati u njega.
Ne znam za begonije, ali lani sam imala takve iste i bile su u hladu, super im je bilo, dugo su cvjetale i izgledale prekrasno - inače su mi ove s tamnim lišćem nekako ljepše, zato što volim biljke neobičnog lišća.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vidi, vidi Proljeće tu caku sa lišćem od begonija nisam znala, meni je to bila stvar ukusa-kupiš crveno ili zeleno lišće.
Kako su ljepi željezni viseći stalki
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ti stvarno živiš život punim plućima!!!
Svugdje te ima...mali u Rijeci, malo u Skradniku, malo u Splitu, malo u Bosni. A najbolje što više ne znamo od kuda se još možeš javiti....
Bravo Triša, samo uživaj...
P.S. negdje sam čitala da begonije sa zelenim listom idu u hlad a one sa crvenim listom na sunce...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |