lilian |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 25> |
Korisnik | |||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Suncokreti su
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
E ovi suncokreti su sada pravi pogodak!
|
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
||
sad je još ljepše
![]() |
|||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
odlično
|
|||
![]() |
|||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
||
E drago mi je da vam se dopada... Nekako mi je sada "puna" slika...
Hvala vam ![]() |
|||
![]() |
|||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
||
aaa..prekrasno je!
![]() |
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
O, ovo je stvarno odlično dorađeno!
![]() |
|||
![]() |
|||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
||
![]() |
|||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
||
lilly,škrinjica i ova slika s morskim motivom je odlična!
![]() |
|||
![]() |
|||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
||
vidim, naradila si se |
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
Ajajaj, koliko radova! Svaka čast! Za svakoga ponešto, a za mene molim onu prvu škrinjicu, ta mi je odmah za oko zapala!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Proljece, jok... trenutak slabosti pa sam se "izhivljavala" na sirotim salveticama
![]() Malena, to je crackle medium i nije preko salvete ....salveta je preko njega ![]() |
|||
![]() |
|||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Lilian ona prva morska salvetica mi je super...i rad i salveta (i ja imam rad s njome)
Škrinjica, pittorico ma sve je super....
To si došla do fotića kada je ovoliko slika???
![]() |
|||
![]() |
|||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
||
ne spominji kraj skolske godine...koji zeljno iscekujemo...hihi...meni je van gogh favorit...a naravno i svi ostali radovi su lijepi...i klimt mi se svida bas takav kakav je...drugaciji od ostalih...
|
|||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|||
![]() |
|||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
||
Prekrasni radovi,ali meni je naravno najdraža škrinjica,i ta salveta mi je posebna.
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
||
To znači da si zaslužila više od pet...I za tehniku, i za zalaganje i za znanje i za sve ostalo.
I da znaš nasmijala si me kajkavko...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
||
Wauu to se zove eksplozija radova. Ne znam šta izdvojiti, jer su svi jako lijepi, prelijepi!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
To je Andjo salveta na platnu ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |