Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 370> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja kažem!
Za sve. kuću, vrt, snimke.....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ne mogu izabrati ni jednu da kažem ova je najljeoša -samo vičem-aaaaa i
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uistinu, sve su slikice ljepotice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Danas je kod mene oblacno, i dok biljke zeljno ocekuju kisu, ja sam pobegla u jedan cvetni, osuncani, RAJSKI - tvoj vrt!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ajme koliko ste napisali, hvala svima, vrt je moja antistres terapija,a i volim raditi vani, pa uvijek nešto dodajem, sadim, i tako malo po malo stvorio se vrt, ali ima tu još ideja, kažu da je vrt pravi tek nakon pet godina jer nekim biljkama ipak treba vremena da upotpune praznine.
Otok nemoj govoriti o nikakvom bedu, imaš prekrasno cvijeće. Tweety, stvarno je uloženo puno truda i mašte, ali kod mene i priroda sama napravi velik dio posla. Proljeće onaj grmić roza je margareta, to je neumorna biljka cvate od jeseni. Smrck makovi su stvarno prava napast, danas sam malo gulila ove ocvale, jer je sinoć padala kiša, imaju korijen od pola metra. Minimode ono od kamena su klupe, samo još stavim jastuke, da im ne bude hladno. Kat-rea ovaj cvijet raste doslovno iz stepenica i suhozida, iako onaj koji ima više vode bujnije cvjeta. Dzo mogu zamisliti kako si se ponovila u novom stanu, nadam se da će internet brzo proraditi, da vidimomalo novosti. Rose dođi se jedan dan kupati na Zlatni rat i sve ćeš vidjeti. Fuksija lijepi su makovi samo ih moraš držati pod kontrolom da ne uguše sve drugo oko sebe. Duda-love kamen i samo kamen, gdje god udariš motikom ono zašuška i znaš da si udario u kamen, ali ipak je lijep u svakom obliku. I svima još jednom hvala, ja sam dosta samokritična i uvijek mislim da može bolje. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Lantana uvijek uživam šetajući tvojim vrtom.
A ako je istino to što kažu o vrtu i 5 god.onda ja još imam 2 god.vremena. Još jednom sve pohvale za vrt iako misliš da može biti bolje! |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Istina je to Adenium, ukrasnim grmovima i stablima treba više vremena, a ja sam njih malo kasnije posadila i upravo to fali. Evo nekih mladih ukrasnih grmova.
Berberis (crvenolisna žutika) ima tri godine i tek je sad krenuo i prvi put procvjetao ![]() ![]() Šipak - nar ima 4 godine prvi put cvjeta ![]() Kalistemon je kod mene od jeseni, ali već je bio velik i cvjeta ![]() Kolkwizia nju sam prije dvije godine posadila iz jednog malog izdanka nije još cvjetala ![]() Euoenimus ima dvije godine i tek je krenuo ![]() A ovaj drijen (mislim da je drijen) se nažalost nije ni pomaknuo u dvije godine, nešto mu tu ne odgovara ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ja jednostavno nemam riječi...Očarana sam...
Kad vidim ovakve predivno uređene vrtove...
uf,a ja stavljam slikice svoga vrta...
![]() Sve je predivno...
![]() |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
E baš,... kak nam budu oči onda ispadale (za tih tvojih pet godina) ja sam sanjala o životu na moru(i još sanjam) pa me baš ubiju ove ljepote s juga |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I grmovi su baš kao i ostalo.Prva liga!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Lantana -4 slika imaš li išta o toj biljci jako me zanima --prelijep cvijet ima -i uvijek sam imala želju na tu biljku. Svaka ti čast i tačno ti zavidim na njoj
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasni grmići.
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Hvala svima
Niho vjerojatno misliš na kalistemon, spremit ću ti jedan za na jesen. Kod mene je još puno toga procvalo iako je ono nevrijeme dosta toga izneredilo. Neka lukovica (miriši na pravi luk) ![]() ![]() Ljiljani ![]() ![]() Karanfili ![]() ![]() Neka puzavica ima je i Duda-love, neznamo kako se zove, interesantan cvijet ![]() ![]() Delosperma u punom cvatu ![]() Gerber stalno ima par cvjetova ![]() Ponara sa čoketama (pelargonijama) ![]() Sunčana ![]() Felicia ![]() Plavo žuta jerula ![]() Santolina ![]() I za kraj ruža pognula glavu od vrućine ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Plavo-žuto, crveno ili bijelo - sve je predivno.
A kako ja obožavam masline snimila sam njen cvat u uglu jedne slike - bit će ploda!
I moj je nar, nakon što sam ga ošpotala poslije prvog cvijeta bacio mnoštvo pupova. A trebalo mu je 5-6 godina.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
u raju i dalje sve ljepo cvjeta,cvijeće je prekrasno
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće, sve u punom cvatu
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sve ti je predivno!Stvarno !
i ja imam malenu santolinu,jel cveta prve godine? |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Ma što reći,svaka rijeć je suvišna,slike sve govore!!!!!!!
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Lantana, ponovo sam se nauživala u tvom vrtu, a Berberise i Euonymuse obožavam.
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Kad se vidi sva ova ljepota,probudi se zelja u svima nama da ne izlazimo iz dvorista i da sadimo...sadimo...sadimo sto vise cvijeca |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |