skitnica uređuje cvjetnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 19> |
Korisnik | |
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mislim da je i ovo dosta duboko(oko 40 cm)za male ribe ali i za malo veče.ja ozbiljno razmišljam da stavim koju pastrvu ili manjeg soma,dok ne dođe vrijeme za roštilj. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
ma nemaš problema. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
A ja bi zlatne ribice pa da mogu loviti i da mi želju ispune!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pa jedan dio jezera ima oko 80 cm.vidi se na slici gdje je dublje.ali zlatne ribe ako ne narastu previše po zimi staviš u akvarij,tako možeš i po zimi uživati u njima.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Moj teček je napravio jezerce za dubinu nisam sigurna,uglavnom kod njega ribe i zimi ostaju unutra i sve prežive,samo radi rupu na ledu da ih se može hraniti. I svake godine ih ima sve više. |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Svaki put kad ovo vidim- skamenim se i počnem gruntati- jezerce za mene ili bazen za klince
![]() ![]() ![]() ![]() Ali tako me vabi
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Je Mamaa, vabi, vabi jezerce, a Skitnica ga je tak upi..nio, pa nek nama sline cure.
|
|
![]() |
|
evo posadio i ja sve gladiole(trebalo mo je tri dana),danas sam posadio liatris nešto malo poštihao i vrijeme prođe dođe noć.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Pa daj se malo pohvali, stavi nam fotkice, molim te, molim te. Je si li vidio kakve zumbule imam?! A gdje su tvoji?
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ono prvo i je ljepše samo kad mu se dodaju biljke,a to je cilj.hvala na pohvali i na prekrasnom druženju na flori.jedina manjkavost takvih druženja je što je malo vremena za razgovor sa samo jednom osobom,pa onda mnoge teme ostanu nedorečene.srečom tu je forum,i lakše je izmjenjivat znanje i iskustvo kad doživiš osobu u živo.to više nije samo nik.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Skitnice ovo je jezerce nešto prekrasno, baš dobro jer moje je u vazi stavljanja kamenja, a onda moji dečki žele da bude vodenih biljki, koje rastu iz vode, a onda ćeš pomoć ti s odabirom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Jezerce ti je preeeekrasno
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Kako je lijepo jezerce!Sad imam par pitanja: kolike su dimenije otprilike? Misliš li držati ribice zimi unutra? Gdje si nabavio ovu pumpu i za koliko kunića?
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
a ja na flori taman pitala za jezerce
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
promjer je oko dva metra,ribice zimi možda,pumpa je iz bauhausa cijena malo preko 400 kunića |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
za savjet oko biljaka trebaš nekog stručnijeg,ali najbolje je na netu a ovisi i o izboru u vrtnom centru. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |