Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 101102103104105 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 13:04
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Lijepo cvijeće i još ljepši detalji, kamne, komad amfore, koralji, školjke, sve je super, a mala Love je naj...
 hvala ti Big%20smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 13:02
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Pa ta žena koja ti sve pokrade stvarno nije normalna , čak i kamen pokrala.LOL

nećete vjerovat ali mi je skidala kamen sa zida iza kuće,a di neće drugo..ta se kod mene opskrbila raznim bojama bugenvilai druge biljkice..zadnje mi je maznila plumbago..a nemogu ništa kad ju nemam snimljeno,a da ne pričam o drugim pakostima..
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 10:13
Lijepo cvijeće i još ljepši detalji, kamne, komad amfore, koralji, školjke, sve je super, a mala Love je naj...
život je more
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 10:07
Pa ta žena koja ti sve pokrade stvarno nije normalna , čak i kamen pokrala.LOL

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 09:08
Baš mi je drago da su nikle frajlice. Nadam se da će uskoro i cvjetati. Moje su počele pomalo.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 08:59
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Prelijepo!Clap
 hvala baka..trudim se kao i svi vi..no nadam se da kad sve ipak ogradim će biti manje dugoprstića pa će biti još više cvijeća..LOL
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 08:48
Prelijepo!Clap
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 08:41
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Prekrasna kombinacija cvijeća i kamenasmile141
hvala ti..znaš imala sam prekrasno kamenje za kamenjar sa Kornata ali ga je popalinđala  moja dobra susjeda kojoj sve treba pa tako i kamenje..moram opet se domoći takvog da kamenjar napravim kako treba..
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 00:14
Prekrasna kombinacija cvijeća i kamenasmile141
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:31
Originalno poslano od člana Semira Semira napisao:

Po običaju, krasno!
hvala..znaš iznikle one mirišljave frajle ja sam ih zasijala na nekoliko mjesta..naravno da su iznikle tamo gdje sam se najmanje nadala
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:29
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Kako je lijepo -genijalno- a šta je ovo na zadnjoj slici skrozim u ćošku-----jako interesantno-ova hrpica
koja hrpica?u lijevom ćošku je crveno-naranđsta lantana oko nje su tzv.male sirotice,desno je ukrasna trava,koralj..neznam šta misliš
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:27
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

baš je lijepo sve Smile a šta je ono plavo ispod rozog đirana...jel verbena ? 
je krasne su mi sve verbene ove godine to su ti sve mladice od onih mojih starih grmova koji usput će biti prepuni cvijetova ali eto dosta kasnije od svog podmladka
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:06
Po običaju, krasno!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:05
Kako je lijepo -genijalno- a šta je ovo na zadnjoj slici skrozim u ćošku-----jako interesantno-ova hrpica
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:02
baš je lijepo sve Smile a šta je ono plavo ispod rozog đirana...jel verbena ? 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:02
ostale lantane još štrajkaju sa cvijetovima
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:00
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 20:59
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 20:58
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 20:54
sveg pomalo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 101102103104105 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.