Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 232233234235236 272>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 09:15
Već sam hteja potjernicu za tobom objaviti....Ali sam onda na profilu vidjela da si tu negdje a sad  te i čitam
U gužvi si ali lijepoj, koliko shvaćam!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 23:12
Hoya draga, puno sam ja toga propustila u tvom dvorištu.....Nešto baš ne stignem u posljednje vrijeme. Cvijeće ti je krasno, a vidim da je bilo i slasno......trešnje, mljac,mljac.
Moji(tvoji) ljiljani su živi, ali ništa od cvijeta ove godine.
Hoya ti je prekrasna, a moja izgleda ni ove godine nebu cvala Cry, sada sam ju iznijela na terasu, ali u hlad, pa možda ipak....
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 22:24
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

smrcko, okupacija Dalmatinaca (ali - onih koje najviše volim) ....

Već sam mislila da me ignoriraš, a ti u gužvi do vrata.

Baš mi je drago da  ti dolaze omiljene osobe, to je najljepša stvar, iako znam da je napor za domaćina.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 22:11
Mamaa ti bi rekla: Sve bu došlo na svoje.
Ali da vidiš na kakve sve priče susjeda naletiš kad otvoriš temu ... Možda mi jest to utjeha, ali kad imaš posla sa budalom susjedom - ima da ispališ!
Ljiljane obožavam, ali familija ih ovu jesen miče iz vrta. Kd budem vadila javim vam!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 22:08
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Di je Hoja, tražim je i nigdje je nema 
Sigurno

smrcko, okupacija Dalmatinaca (ali - onih koje najviše volim) ....
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 21:50
draga hoya..ja propustila puno toga kod tebe....oprosti što sam bila van tvog dvorišta nadam se da će sve sjesti na svoje mjesto....bitno je ostati hladnokrvan (teško dok sve u tebi vrije)  a ti imaš pravo mjesto za bijeg od takvih....ljiljani su ti krasni a i tvoj posebni cvijet-oduševljena sam njimeSmileSmileSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 12:51
Vidi kakvu ljepoticu imaš -i cvijeća u svome vrtu a počela se baviti pecanjem --moja Hojasmile156---i to nama pa somove ---ccccccc
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 18:40
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Prvi cvijetak moje hoye:

Znaš ti šta ćeš uzgajati . Samo da mi nije tako spora u rasWinkWinktu voljela bi je imati ----------Hoja preivan cvijet imaš
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 21:33
Nemaš samo ti probleme. MM-a sestra se nakon očeve smrti odrekla imovine u korist braće ( prije možda 6 godina), s tim da će nakon smrti mame nasljediti kuću i okućnicu. Danas je poslala poruku MM da se samo usmeno odrekla imovine i da to nije sudski prošlo, a jeste i MM je platio porez za mamu i sebe. Ja sam znala da će se to desiti jednog dana. Ali mislim da će ucjenjivati MM-a  novcima za svoj dio. Prva reakcija MM-a je bila " E Bogami ja s njom graničiti neću, samo će me uništavati. " Žao mi je MM-a jer ga to rastuži. Zvao je , ali neće da se javi na telefon.Confused  Sa gamadi je bolje ne imati ništa, svaka veza im je samo razlog za maltretiranje. Ja sam bila za to da se on odrekne te imovine u korist njegove mame, praktično je njena. Ali MM kaže "Ja sam se naradio za svaki pedalj te zemlje".
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 11:17
Lantana, kad god sam si negdje spasila vrijeme brzo sam našla nešto drugo za raditi - ne daj Bože sjediti ... Ni kavu ne popoijem, a da se bar dva puta ne ustanem ...

korijenko, Las Vegasa će i dalje biti - pretjerala sam kao i svake godine, ali ja neznam drgačije

inaja, sa bližnjima smo mi mukotrpno rješili i mislili da smo mirni - sad opet ... ma ... baš me briga ... nek ide sve svojim tokom ... ne dam se izbaciti iz takta - samo se smješkam i tjeram dalje ...

hamara, slažem se - sad je malo napeto, ali svim se rješenim situacijama danas smijemo pa ćemo se valjda nekada i ovoj smijati.
Ljiljane i graničice ti spremim na jesen - zapisala sam si!  

niho, ko je lijen ???? Ma ko smile155! Da znaš, ne kopam motikom, ali da vidiš kako mi jezik radi zadnje dane - mogla bi njime cijelu tvoju njivu izorati smile102.
Smrcko, kad si bolje razmislim - osim neke tanke piđame i frotirskih papuča nisam od svekrve nikada ništa ni dobila. Ja sam bila više za raditi i pomagati joj, godinama ju svaku večer dvoriti večerom ..., a parfeme od 200 DEM-a je kupovala drugoj nevjseti - dami koja joj nikada nije ništa pomagala i koja ju je ponudila uvijek samo kavom ... 
He, sad nema ni mene ni ove druge ... Bolje da mi je zima na noge nego da ju gledam! 
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 22:41
Hoya, vrijedna hoya, ma ne more ni na floru, ni glavu ne diže iz svog prekrasnog vrta. Ma imaš pravo ne može se sve stići.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 18:30
Hoya nigdar ni bilo da nekak ni bilo, i nigdar nam nebu da nam nekak nebu... i to je tak! kad sve prođe čovjek se pita zbog čega se nervirao! ali dok traje... na žalost nismo na gumb da se iskopčamo! ali biljke su prekrasne! ja imam samo 1 bijeli ljiljan. vrijedna snahica ostale pošišala skup s travom dok su bili mali Tongue
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 16:52
draga hoya nije me dugo bilo pa sam neke stvari propustila vidjeti zaista je istina prava ono što te ne ubije ono te ojača i stvarno sam to osjetila na koži ja sam imala puno puno problema slične prirode od osoba puno bliskijih koji nebi trebali na te stvari ni pomišljati pa evo nekako se borim i dan danas uvjek imam malo neke nervoze ali se nedam uinat dušmanima ztato glavu gore i ne sikiraj se
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 15:23
Vidjela sam sve novice kod zalijevanja Clap bit ćeš sve manje u Las Vegasu Wink
Mislela san na te va Zagrebe.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 14:07
Špric, špric, ono radi, a ti odmaraš, super Hoya, i ja ih imam na onom gornjem vrtu, ali još nisu izmislila kako polijevati kosinu, morat ću nešto izmisliti.
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 13:11
Nema većeg užitka nego prati terasu poslije zaljevanja i politi si hladnom vodom već mokre noge. (to ti ja smrcko radim gušte, hi, hi ...) I tako godinama. Pa došlo na naplatu! Sad vodu gledam sa visine!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 21:06

E to sam htjela imati. Kupila sam ga od Dekore (u Buzetu), ima isti cvijet, ali su listovi nešto drugačiji. Suppeeeeeer niho !!!!!!!

I sve su biljke OK. Svako jutro kad idem na posao najprije njih vidim! Je l' ti dovoljan dokaz koliko su mi drage?!smile78
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 20:43
Bako, nebi ja komplicirala nego vidjela si i sama, stepenice, čošak, stepenice, vrt, stalno sam vukla gumu od 50 m što za sobom što nosila u onom namotaju. Poslije prljave i ja i guma, mokre i ja i guma ... Mjehur stradao kronično!

niho, šta se nisi javila. Baš sam te htjela pitati kako se zove onaj žuti cvijet što si mi ga poslala. Baš je lijep!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 19:48
Ja bih uz šprice morala kupiti i jednog spretnog muža!LOL
Zetove nemam a muž ima dvije lijeve ruke!Wink
Imamo špricalicu onu koja ide lijevo, desno, ali... ako je stavimo dolje u travu, zalijeva i nama i susjedimaConfused.
Na nivo gdje je kuća baš ne bi išlo...ima naime veliki radijus... Tako ostaje špricanje na magareći pogonWink. Ali sam se i tu domislila pa vrtim špricu i sve polijevam gumom, nema više nošenja kantica!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 12:47

shasham shasha, a ja mislila ona se nešto ljuti kad je nema ... šalim se. Baš sam jučer u vrtu raduckala i mislila di si. Koliko ti moraš vremena provesti u svom vrtu kad je onako - sve po špagu!

Lilly, lijep je, ali izgleda ove godine nešto manje cvjeta.

Bako, da vidiš kakav izbor tih malih šprica ima: udužinu, pod 45°, pod 90 ... cijeli krug.
Veš crtam plan za dogodine, a onda ću saditi samo oko šprica i ja sam mirna. Toplo preopručam jer nije neizvedivo i ne mora biti skupo kad se inprovizira, a lakše se diše 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 232233234235236 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.