Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 56> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zahvaljujem vam se puno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Saara, samo žmirkam na ove tvoje kutije! Savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Našla u euroshopu neki plakat. Ovo je jako mala slika. Nema više ni toga, ali došlo je u nb hobby (internet prodaja) decoupage papir sličan
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je predivna,gdje si nabavila motiv?
|
|
![]() |
|
Kako ja uživam da samo znate. A drago mi je što ću.
Kutije sam nabavljala u Euroshopu, ali u zadnje vrijeme uopće nema "drva" i baš mi to nije drago. Ovo su moje zalihe Hvala svima |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Preeeeeeekrasnooooooo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Znam da je poanta i glavna karakteristika Klimtovih djela njegova ornamentika, ali ti si napravila nešto tako jednostavno i krasno da bi se i on valjda zapitao je li malo pretjerao sa zlatom i kružićima i trokutićima! Jako, jako mi se sviđa!
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
predivne su te tvoje kutijice....gdje ih samo nabavis...i po kojoj cijeni...ako se smije znati...
![]() |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ajoooooj! još jedna prekrasna kutija!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ma ti si zločesta! samo radiš neke krasne stvari kako bi te mi hvalili i divili se. DA, I OVA KUTIJA TI JE SAVRŠENA!!!!! jesi sad sretna?
ljubomorna sam!
ma, nisam...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo nova kutijica
![]() |
|
![]() |
|
Aha...pa stavit ću čim nađem gdje
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ma ne moras stavit sliku,to se ja malo zezan,tvoja je dobra volja hoces li je stavit..podforum "za stalne posijetitelje",gdje se nalaze slike clanova mozes citat jedino ako imas preko 500 postova,i to ti znaci to da si usla u vidljive
![]() |
|
![]() |
|
Što znači da sam vidljiva izvinite me molim vas??? I gdje se moram slikat? Ja vam to ništa ne znam. Pomozi mi Kaćaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
draga ovo ti je divno!!
|
|
Ponekad nam netko toliko nedostaje` da ga poželimo izvuci iz snova i zagrliti u stvarnosti!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ej grmicak mladi,cestitke za prijeđenih 500,sada si vidljiva i znas valjda sto ti slijedi,upoznavanje na "slike clanova",tamo smo ti vecina...i mi bi tebe voljeli upoznat
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |