lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 49> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno je ogledalo,sviđa mi se.Imam i ja jedno veliko,ali nema okvira,pa ga ne mogu ofarbati,a baš mi se sviđa tvoja ideja.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Meni je ovo sjajno! Volim suncokrete, ova boja mi je jako lijepa, a to što si dodala konture ti je pravi potez jer sad izgleda još bolje i izraženije!
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
MM nema vremena , pa još uvijek stoji na podu
Zato MPK ( mlađa ) uživa izvodeći gluposti
A ja nisam najsretnija kako je ispalo...trebala sam drugačije...ispod salvete podlogu pa tek ...onda zaljepiti salvetu. Malo se loše vidio suncokret na ogledalu...pa sam išla spašavati s konturama. I tako htjela sam kao brže...jer pokraj ovih mojih osica uvijek sam u stisci s vremenom, a na kraju sam morala duže...
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Odličan komplet,jedva čekam da vidim dovršeno ogledalo!
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
lijep komplet, a ogledalo je dozivjelo izvrsnu preobrazbu...bravo
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Odlično ukomponirano!
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
To je staro ogledalo....odvojila sam okvir, koji treba malu prepravku,a ustvari je samo nosač ogledala ... za sad sam ga samo prebojala....a budući da je i samo ogledalo po rubovima bilo oštečeno pobojala sam ga tako da izgleda da je već u okviru...ma stavit ću sliku kako je izgledao da ne filozofiram previše
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
monna, tina hvala ... |
|
![]() |
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
bravo,kutijica je prekrasna
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
O, djevojke moje ...hvala vam puno. Kako nisam stavljala nove slikice nisam ni vidjela kako ste mi puno lijepih riječi napisale. Ali, gledala sam zato vaše radove ....i uživala
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ooooooodlična kutijica!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
prekrasna kutijica!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
kakve pukotineeeeee, a bojeeeeee, a kombinacija motivaaaaaa |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
jako lijepo kombiniraš istočnjačke elemente...divni radovi...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
lijepa kutijica
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasne škrinjice,zadnja mi je najdraža
|
|
![]() |
|
Hvala na lijepim riječima pohvale...svima. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |