TILjO poklanja / mijenja / traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tiljo jel mozes postaviti sliku te biljke?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Tiljo a koja je to biljka,neven i ricinus znam no ova liatris mi nepoznato zvuči? Kad je identificiram onda ću ti reči jel bi li nebi.Kaj se zamjene tiče ono što na mojim slikama vidiš,ako ima mladih,samo zatraži
![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Imam sjemena običnog nevena, ricinusa i Liatris spicata 'Floristan Violet'. Za liatris nisam siguran da će niknuti, jer mi je ovo još dosta nepoznata biljka. Inače, to je gomoljasta biljka i imam ju tek jednu sezonu. Ako netko želi sjeme, neka se javi. Ako mu i nikne, prvo će biljka ići u oformiravanje gomolja, a zatim tek one iduće godine očekujte cvijet. Sjeme sam pokupio i u proljeće krećem sa razmnožavanjem, odnosno dobivanjem novih gomolja... Možete se sami okušati u tom dobivanju gomolja, a ako ne, onda vi koji ste zainteresirani za gomolje čekajte do iduće jeseni, pa ćemo vidjeti... Eto, imam sjemena nevena, ricinusa i liatrisa... Tko hoće neka se javi. Ako imate nešto za ponuditi u zamjenu... još bolje...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |