nunin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 24> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prvi sam put u tvojem vrtu i imas sve moje pohvale cvijece ti je preljepo al ona roza starinska ruza moj je favorit
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Lijepo Nuna, pokaži nam još svojega cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Hibiskus, lantana, ruža...super izgledaju!
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Kamilice,Lili 68 hvala.BBegonija je sada velika
![]() |
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Begonija je prekrasna a i sve drugo!
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Hvala niho
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma svaka čast Nuna------
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Ove sam ruže ubrala danas u vrtu.Inaće bih ih ostavila još u vrtu ali kažu da je sutra zahlađenje pa neka mi krase sobu.
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Prave ljepotice! |
|
![]() |
|
Moj hibiskus i lantana koju ne bih imala da nije bilo jedne divne Lantane sa Braća.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Baka trudim se da imam raznog cvijeća.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
"Nešto malo...", ma predivno, a boje.... ne zna što mi se više sviđa!
|
|
![]() |
|
Moja prošlogodišnja pelargonija je u puno cvatu:
![]() |
|
![]() |
|
Nešto malo sam uslikala u svome vrtu
![]() ![]() ![]() ovaj cvijetić je sam niknuo ,ne znam kako se zove ![]() |
|
![]() |
|
Alisa nema na čemu da zahvaljuješ, tu smo da pomognemo.Ja isto volim trajnice.Svakog proljeća me obraduju.
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Nuna kod tebe uvijek sve prekrasno..Hvala na odgovoru za karanfil,znači ima šanse da prezimi,pa na proljeće krene ponovo..Baš me vesele trajnice
![]() |
|
![]() |
|
Ovo narandžasto je begonija.Uzgojila sam je iz jednog malenog pelcera.Danas sam je presadila u veću saksiju. |
|
![]() |
|
Hvala Frida.Naravno da je moguće dobiti ružu.Šalji adresu na PP. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
dobila sam i ja takvu ruzu,posadila je i vidim da se primila
![]() jel ovo na zadnjoj slici narandzasto papucica?boja je predivna ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Cvijeće je prekrasno, ali ruža mi je favorit..jel moguće dobiti koju grančicu za probati zapelcati?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |