Darla |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I trebaš biti ponosna na ta jaja, prekrasna su kao i sve ostalo
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
draga darla, imaš i na kaj biti ponosna...sve 5+!
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
darla, jajceka su mrak super su ti novi radovi :)
|
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
darla, draga, nisam zaboravila na one prekrasne salvete s morskim motivom, ali nažalost, nema ih ni u Plodinama, ni u Konzumu, ni u Kauflandu, ni u DM-u :(
|
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Thanks što misliš na mene
![]() I ja sam ih tražila u brdo dućana ali neeema nigdje! Ovaj paket iz Chemaca s 2 kom unutra mi nikako nije dosta
![]() |
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Svi su ti radovi preeeeekrasni!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
svi radovi su prekrasni
![]() a sa školjkama i pločicama s morskim motivima si mi dala ideje.
|
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Jao meni, dva mjeseca me nema i već dođoh na 4.stranicu!
![]() Konačno i ja imam vremena nešto i raditi za svoj gušt. Evo nešto novoga i od mene:
-malo ljepljenja po vješalicama....
![]() ![]() -malo craclea (konačno sam se sprijateljila s ovom tehnikom)
![]() ![]() -i nešto što sam napravila svojim klincima
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bravo darla ljep come back sa novim radovima
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Vješalice su premedene (baš imam par komada koje bi trebale malo boje), a vidim da je "spetljavanje" s crackom prošlo veoma uspješno! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
dobro došla nazad...nemoj da te sljedeći puta ovako dugo čekamo...radovi su ti mrak, posebice vješalice...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
drago mi je da si se vratila s lijepim radovima. Kad se u mom ormaru budu mogle pomaknut vješalice od tone robe i ja ću ovako napravit
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
jako lijepe vjesalice...i nema vise tako velike pauze..inace ce bit
![]() |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
kutija sa motivom maslina mi je zaista posebna...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Dobro došla natrag. Radovi su ti jako lijepi. A sad naprijed na posao punom parom!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hvala cure!
Da, znam, moram se primit posla. Dosta sam zabušavala.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Nema zabušavanja...hoćemo još. Vješalice su baš zgodne.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Vješalice su mrak, a tek školjkice, pa jaja, zaista ne znam što bih izdvojila a tek oni morski motivi na pločicama ajme ljepote
Darla hoćemo još
|
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
ajme, kako je sve presavresno :)
priznajem ostala sam totalno in love u kuglicu na prvoj strani pri vrhu, svijetlo plava sa andjelekima ajme... ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Vješalice su odlične,tako romantične!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |