Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 70> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Horti kokotići su me oduševili a i ova dva mala vražića.
Sve ti je lijepo šareno i uredno
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
cvece ti uzvraca
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Gio zašto si obrisala ono maloprije? Baš sam se nasmijala. I meni se događa ono što si ti ilustrirala
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Korijenko hvala ti, ali sad je već manje uredno. Poslije kiše krenula je trava i ako brzo nešto ne poduzmem bit će začas džungla.
|
|
![]() |
|
Danas prevladava žuto:
Božikovina
![]() Crnooka Suzana ja mignula jednim okacem ( hvala Hana )
![]() Hemerocallis
![]() Sedum - tepih
![]() Achillea
![]() Al ipak ima i nešto plavo, plavo
Campanula
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Smrcko stolisnik je ukrasni, sijala sam. Imam još rozi, crveni i narančasti. Ne znam mogu li se i ti ukrasni koristiti u ljekovite svrhe kao onaj bijeli samonikli.
Nakon dva tjedna istraživanja otkrila sam kako se zove moja ukrasna trava. To je dakle Carex muskingumensis.
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Uuuu ,božikovina je super...
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Željki je zapelo za oko isto što i meni, predivna božikovina
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A meni zapeli sedum i campanula! Prekrasni!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
super je božikovina
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo mi je sve!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
evo mene opet kod tebe Horti,oduševljena sam tvojim cvijećem.Nadmašila si me ove godine sa digitalisom ,moji nisu tako krupni ove godine.Sakupi mi molim te sjeme onog roza -pink lysnisa. ja imam malo tamniju nijansu na lila pa da sparim.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mene oduševljava taj tvoj prekrasan vrt. Puno raznolikih biljčica, lomim jezik od svih tih imena (tradescantia, hakonechloa i sl) Vidim da znaš imena svih biljčica, koja je ova žuta na ovoj slici ?
![]() |
|
![]() |
|
Željka, Korijenko, Baka, Anaida, jako mi je drago da vam ponešto zapne... Kontesa nemam mladih božikovina, jedino ako želiš probati iz reznice, javi se.
Josipa, suhe cvjetne stapke su ostavljene radi sjemena
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E da budem iskrena sad sam upravo pregledala od prve do zadnje strani ce i stvarno nemam riječi . Svaka ti čast za ovakvu ljepotu .---ostala sam bez riječi
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
suzi izviruje baš je slatko
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Horti ne secam se sta sam otkucala?!
Hajducka trava kod mene nije nikla,a dobila sam seme iz Italije,eto ako budes imala viska ja se vec sad prijavljujem:))) bozikovina ti je velicanstvena,a kad vidim ovu zadnju sliku,ponovno,zahvaljujuci OTOK_u, ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Otoče, tražim od jučer po netu kako se zove taj moj sedum. Od svega što sam vidjela najsličniji mi je sedum kamtschaticum. Ali nisam baš 100% sigurna
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Inaja, hvala Niho, još ponekad navratite
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |