Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 243>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 10:48
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Smrcko, to ti mm uvijek nešto vuče iz šume, a nekad i s plaže. Kad kod šetamo uvijek nešto nađe i onda kombiniramo kamo staviti, ali uvijek je nešto zgodno.

Takva sam i sama, bude mi žao kad nismo ništa 
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 13:35
Nevjerojatno... Svaki pedalj je ispunjen. Već vidim kako skakućete (sjećaš se igre školice, jeste li se to igrali?? ) a sve oko vas raste cvijeće.. Pa onda skok s noge na nogu da dođete do kuće SmileSmileSmile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 14:16
Prava mala prašuma! Ja baš uvijek nekako težim simetriji, i baš mi je zato zanimljivo kad vidim ovakve vrtove. Stazica mi je za 5+!
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 14:59
ovo je pravi botanički vrt
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2009 u 22:26
I danas sam malo nešto prčkala po vrtu, poslagala neke cigle , vezala neko cvijeće koje se vuklo po podu, pregledavala pupoljke, ošišala malo travu na stazici.
Sve to zato što me tako hvalite, što uživam u vašim pohvalama, pa moram to i opravdati.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 12:55
E onda će mo ponovo krenuti sa pohvalama -a i kritikama ---jesi li oplivila luk -nemoj kad mi dođemo da moramo mi -možda nas zato sakupljaš-ccccsmile95
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2009 u 13:42
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

E onda će mo ponovo krenuti sa pohvalama -a i kritikama ---jesi li oplivila luk -nemoj kad mi dođemo da moramo mi -možda nas zato sakupljaš-ccccsmile95

E, Niho... Kad se čovjek s tobom nađe boli ga trbuh od smijanja!!!!ClapClapClap
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 21:31
Obožavam tvoj"zbrčkano-nabacan šareni vrt"Toliko vrsta biljaka,na tako malom prostoru i toliko dekoracijasmile64smile39
Savršen jesmile94smile79
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 22:42
Hvala svima, da i ja ga takvog volim, iako nije to neka namjera, jednostavno tako ispadne, kad stalno nešto dobivam, pa premještam, pa ova vaza, ona vaza i eto čudo od dvorišta, ali volim ga takvog.
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 22:47
Svaka ti čast samo ti radi i vidi ti se smile52
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 17:43
Niho, niho, stalno pokazuješ....... tužit ću te S.....

Evo malo slika iz dvorišta, danas sam malo uživala, jer je kiša dobro natopila sve što je trebalo.

Houtunia dobivena od Otok super se snašla u procvjetala

Rumenka

Cvijeta i hibiskus, ali cvijet po cvijet

Bijelo- kremasta dalia ima ogromne cvijetova

Frezija je izašlo jako malo, nekoliko bijelih i ova ciglasta

Kostriš izmiče kontroli u visinu

Karanfili su tek počeli

Dragoljub je sam izniknuo u starom zalivalniku, gdje je bio i lani

Oksalis cvjeta pomješan sa aliumom

Pasiflora na ulaznim vratima, a ima je i uzduž cjele ograde

Neveni se nedaju, cvatu od Nove godine.

Malo sam uredila stazicu režući travu, ipak je sada u boljem stanju

RIJEKA

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 19:40
Prekrasno, a u neven sam se zaljubilasmile64
Moji su veliki kao 3 prsta, mislim biljčice.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 23:28
od svega mene se najviše dojmio kostriš- šta ćeš volim kad je nešto malo divljeWinkSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 23:43
Draga divim se tvojoj energiji i veselju kojim si od maloga dvorišta napravila pravi botanički vrt Clap. Ti kažeš da je sve nastalo neplanski, ali kod tebe uvijek nešto cvjeta, a to daje ljepotu vrtu.
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 08:04
Trisa, pa kod tebe je prava cvjetna eksplozija. Svaki kutak ti je popunjen sa cvijecem raznolikim.
Pasiflora ti je prekrasna. Vidim i hibi ti je poceo cvjetati.
Neveni su ti jako lijepi i onaj crveni karanfil.
Ja sam kupila zuti, moram i crveni da kupim.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 09:30
Hvala , hvala,  kako je lijepo primati pohvale od dragih ljudi.
Svimasmile79
RIJEKA

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 09:57
Bravo za Trišu i njen mali - veliki vrt.
život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 10:20
sviđa mi se kako se dragoljub smjestio u kanticu Smile bome kad vidiš koliko cvijećki ima,mislio bi čovjek da je oogrooman vrtek Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 15:03
Rekoh ja već da ćemo kod naše Trišili morati skakukati s noge na nogu jer će uskoro i stazica nestati a cvijeće i na njoj zasjati...
P.Bosmans
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 15:16
Iskreno neznam šta bi mogla izdvojiti...možda nevene koji neumorno cvatu ili stazu koja djeluje tako prirodno...
Ma ne znam ,ali sve izgleda predivno!
smile57
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.