Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 243> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Takva sam i sama, bude mi žao kad nismo ništa ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nevjerojatno... Svaki pedalj je ispunjen. Već vidim kako skakućete (sjećaš se igre školice, jeste li se to igrali?? ) a sve oko vas raste cvijeće.. Pa onda skok s noge na nogu da dođete do kuće
![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Prava mala prašuma! Ja baš uvijek nekako težim simetriji, i baš mi je zato zanimljivo kad vidim ovakve vrtove. Stazica mi je za 5+!
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
ovo je pravi botanički vrt
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I danas sam malo nešto prčkala po vrtu, poslagala neke cigle , vezala neko cvijeće koje se vuklo po podu, pregledavala pupoljke, ošišala malo travu na stazici.
Sve to zato što me tako hvalite, što uživam u vašim pohvalama, pa moram to i opravdati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E onda će mo ponovo krenuti sa pohvalama -a i kritikama ---jesi li oplivila luk -nemoj kad mi dođemo da moramo mi -možda nas zato sakupljaš-cccc
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
E, Niho... Kad se čovjek s tobom nađe boli ga trbuh od smijanja!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Obožavam tvoj"zbrčkano-nabacan šareni vrt"Toliko vrsta biljaka,na tako malom prostoru i toliko dekoracija
![]() ![]() Savršen je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala svima, da i ja ga takvog volim, iako nije to neka namjera, jednostavno tako ispadne, kad stalno nešto dobivam, pa premještam, pa ova vaza, ona vaza i eto čudo od dvorišta, ali volim ga takvog.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Svaka ti čast samo ti radi i vidi ti se
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Niho, niho, stalno pokazuješ....... tužit ću te S.....
Evo malo slika iz dvorišta, danas sam malo uživala, jer je kiša dobro natopila sve što je trebalo.
Houtunia dobivena od Otok super se snašla u procvjetala
Rumenka
Cvijeta i hibiskus, ali cvijet po cvijet
Bijelo- kremasta dalia ima ogromne cvijetova
Frezija je izašlo jako malo, nekoliko bijelih i ova ciglasta
Kostriš izmiče kontroli u visinu
Karanfili su tek počeli
Dragoljub je sam izniknuo u starom zalivalniku, gdje je bio i lani
Oksalis cvjeta pomješan sa aliumom
Pasiflora na ulaznim vratima, a ima je i uzduž cjele ograde
Neveni se nedaju, cvatu od Nove godine.
Malo sam uredila stazicu režući travu, ipak je sada u boljem stanju
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno, a u neven sam se zaljubila
![]() Moji su veliki kao 3 prsta, mislim biljčice. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
od svega mene se najviše dojmio kostriš- šta ćeš volim kad je nešto malo divlje
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Draga divim se tvojoj energiji i veselju kojim si od maloga dvorišta napravila pravi botanički vrt
![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Trisa, pa kod tebe je prava cvjetna eksplozija. Svaki kutak ti je popunjen sa cvijecem raznolikim.
Pasiflora ti je prekrasna. Vidim i hibi ti je poceo cvjetati. Neveni su ti jako lijepi i onaj crveni karanfil. Ja sam kupila zuti, moram i crveni da kupim. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Hvala , hvala, kako je lijepo primati pohvale od dragih ljudi.
Svima
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo za Trišu i njen mali - veliki vrt.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sviđa mi se kako se dragoljub smjestio u kanticu
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Rekoh ja već da ćemo kod naše Trišili morati skakukati s noge na nogu jer će uskoro i stazica nestati a cvijeće i na njoj zasjati...
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Iskreno neznam šta bi mogla izdvojiti...možda nevene koji neumorno cvatu ili stazu koja djeluje tako prirodno...
Ma ne znam ,ali sve izgleda predivno!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6465666768 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |