DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 86> |
Korisnik | ||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dobro jutro, postala sam mladi grm huraaaaa
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
|
oprostite mi ja sam se malo zgubila po forumima, ptanjima i u svoj silnoj ljepoti vasih radova pa da postavim i tu:da li je itko probao raditi decoupage po zidu?
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
da baš sam i ja to pomislila...mogli smo sutra imati sve skupa jednu decoupage radionicu ![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Eeeee, da je Osijek malo bliže.....
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
prekrasni radovi sa prekrasnim motivima,bravo,bravo
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
E kad bi bar i ona boca što me muči ispala tako
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
posalji nam malo pravih bombonas...hihihi
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
|
violina na tanjuru je savršena !
![]() |
||
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Anđelka baš bi mogla jedan tvoj bombončić ...jako slatko...
Jako mi se sviđaju ove zdjelice ja sam ih nakupovala nekoliko..... ah što ću kad nisam karakter
|
||
![]() |
||
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
|
predivnoooooooooooooooooooooooooooo
|
||
![]() |
||
|
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
i opuštanje je ispalo više nego savršeno...a boca...neka stoji, već će doći trenutak kada će i ona ispasti savršeno kao i ova posljedica opuštanja...bravo majstore... |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
pa pasić će ih poloviti prije nego razotkriju moju tajnu.
![]() |
||
![]() |
||
|
Ma nije problem što se meni ne sviđa i što nije dobro, ali sam taj rad obećala nekome i morao bi ispasti barem dobar, ako ne odličan. A on neće i neće. Sad sam pri kraju, pa ću vidjeti šta će ispasti.
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
A šta ćeš sa krticama?
![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
jako su ti lijepi tanjuri!
a glede ovog rada što nisi zadovoljna... ja sam napravila nešto što mi je ogavno. mislim da ću to zakopati u dvorištu da to nikad nitko ne vidi. samo moram malo dublje da pseto ne iskopa
![]() |
||
![]() |
||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
|
Krasno opuštanje...
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Draga Anđelka....ide ti puno toga od ruke...tanjur s violinom ja prekrasan. Vidiš kako ti dobro ide....
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Nemoj se srditi...odi pogledaj kak to zgleda ![]() |
||
![]() |
||
|
Jesam, jesam i ja sam ta! Ali danasw mi ništa ne ide od ruke. Čak mi i kompjuter "šteka". Ljuta sam sama na sebe
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |