Darla |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 6> |
Korisnik | ||
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 20:41 |
|
KUGLICE SU MI PREKRASNE A SKOLJKE ORIGINALNE,MA SVE JE SUPER
![]() |
||
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Thanks for a tip!
![]() |
||
![]() |
||
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
|
Ma znam ja da ste sve dobre dušice, al neki put i pomisliš nešto, a ne napišeš (if you know what I mean
![]() E sad poklopac..... pod temom "zamjenski materijali za decoupage" mnataša je dala odličnu ideju za pomiješati boju, pijesak i drvofix, pa sam ja s tim "zažbukala" poklopac tak da se ne vidi "Nescaffe" logo i onda bojala akrilnim bojama preko toga. Baš sam zadovoljna s efektom.
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
pločice su prekrasne
![]() |
||
![]() |
||
Boki318 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 47 |
|
Bok
Radovi su prekrasni! One salvete sa jednrenjakom i sa skoljkama uokola sam kupila pred par tjedana u Home sweet homu u King Krossu u Zagrebu. Mozda ih jos ima. Ako hoces mogu ti poslati par komada... |
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
jako,jako,jako lijepi radovi,svi redom
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Joooj, pa zašto si toliko samokritična? Vješalice su ti baš dobro ispale i kakve veze ima što je na njih samo zaljepljen motiv, kad si im time dala novi štih. I da znaš, nismo mio tete salvete tako zločeste. Mi smo ti dobre dušice
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
Tko bi rekao da će vam se vješalice svidjet, čak ih nisam mislila stavljati na net jer je to samo mali motiv zakeljen na već gotovu vješalicu, bez nekog uloženog truda. Ja sam mislila da ćete me baš za njih spljuvat
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Odlično! Bravo!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
Evo još pločica:
![]() i vaza...
![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
kakav come back! jako lijepe vješalice!
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Vješalice su odlične,tako romantične!
|
||
![]() |
||
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
|
ajme, kako je sve presavresno :)
priznajem ostala sam totalno in love u kuglicu na prvoj strani pri vrhu, svijetlo plava sa andjelekima ajme... ![]() |
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Vješalice su mrak, a tek školjkice, pa jaja, zaista ne znam što bih izdvojila a tek oni morski motivi na pločicama ajme ljepote
Darla hoćemo još
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Nema zabušavanja...hoćemo još. Vješalice su baš zgodne.
|
||
![]() |
||
|
Hvala cure!
Da, znam, moram se primit posla. Dosta sam zabušavala.
|
||
![]() |
||
|
Dobro došla natrag. Radovi su ti jako lijepi. A sad naprijed na posao punom parom!!!!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
|
kutija sa motivom maslina mi je zaista posebna...
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
jako lijepe vjesalice...i nema vise tako velike pauze..inace ce bit
![]() |
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |