Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 36> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijep odabir cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Hvala Lika1!
Inače u stazicu sam posadila dobivene perunike, grančicu (dnevni ljiljan), majčinu dušicu, ukrasni slak, ružu, lonceru, nekoliko vodenika. A posijala sam i vučiku koju mi je poslala SilveK, pa će cvjetati nagodinu. Nadam se da će se sve primiti i pokriti zid.
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Ovaj vikend sam radila nove gredice. Sve je počelo kad je sveki dobila ukrasne tikvice. Cilj je bio uljepšati ovaj grozni zid.
Prije:
![]() Nakon
![]() Druga gredica, prije
![]() Poslije, zidić je započeo MM, a završila ja. Vidi se da mi je to prvi građevinski pothvat, ali poslužit će:
![]() Ukrasne tikvice:
![]() S jedne strane vrata zid bi trebala sakriti Loncera, s kojom sam se danas ponovila:
![]() ![]() A s druge strane će biti ruža, ovu sam kupila danas za 5Kn u Konzumu. Ima dvije slabašne grane, ali nisam odoljela tako niskoj cjeni!
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Bravo Mačak super ti izgledaju hoste sa ovim malčom meni je čak draži ovaj od crvenog,baš je neobičan i poseban!!
|
|
![]() |
|
Danas sam malčirala hoste. MM je juče bio u Zg-u pa mi je donio vreču malča. Nije bilo onog crvenog, pa on kupio žuti. Nisam baš sretna izborom boje, ai dobro, valjda će hoste biti sretne.
![]() Otvaraju im se prvi pupovi
![]() ![]() ![]() I hortenzija je dobila dio malča
![]() A ovdje sam za probu malčirala piljevinom
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, ovi mačići su još mali, moraju skužiti neke stvari i pravila kućnog ponašanja. Eto baš im se svidjela moja thuja, juče su mi se čak pokušale ualiti u onu zdjelu gdje sam sadila novo cvijeće. A danas u svježe iskopanu gredicu, baš su neke smotane, ali valjda će skužiti.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mačak cvijeće ti je prekrasno. O vrtu da ne pričam. A ovaj panj i "uradak" kako si nazvala je Nasmijala sam se jadnim mačkima kako ih ja TM ganjao špricom!
![]() ![]() ![]() Ja nemam vlastitih mačaka, ali imam stalne goste iz susjedstva. Nekako im je naš vrt najljepši. Imaju i vodu (punim zdjelicu svaki dan za psa od MSK) a trave koliko hoćeš. Sreća pa im je zahod na dobrom mjestu. Ne prave štetu. Ispod velikog bora između oleandera. Tamo već generacije mačaka kopaju!
![]() |
|
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Uf...prekrasan ostatak drveta. Ovo me se dojmilo. ![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
5+! Super izgleda!
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Super izgleda!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno, baš lijepe dekoracije
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Par novih slikica:
Moj novi uradak, pa na kraju nisam znala kud bi s tim i završio kraj panja:
![]() ![]() Moja hortenzija:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Željka!
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ruže su predivne...A panj je jako lijepi detalji u vrtu...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Lantana! Još ima tu posla, ali ne stignem još sve. Svaku godinu dodam nešto, sreća pa se za povrće brine moja sveki, ne znam kud bih još i to ugurala. Ali svaki cvjetić zata vrijedi.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mačak sve ti je lijepo, tako se lijepo zeleni cijelo dvorište, pa cvijeća, ruža, ma super sve.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ne zezam Korijenko, kasno sam ih posadila, pa stalno niču nove. Ma oprostila sam im, posadit ću nove vodenike.
Ima još karticu na sebi samo na koju točno misliš Josipa? Moje hoste su u hladu ispod jabuka, imaju malo prošaranog sunca, što prodire kroz krošnju jabuke.
Super Dada, a jel skidaš svjetiće kad uvenu ili ona to sama obavi?
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Cvate cijelo ljeto i jesen...cvijet traje par dana, ali ih ima zaista jako puno, a da miriši i mijenja boju od bijele u žutu, to si već i sama vidjela. Jako brzo raste, tako da je moju pergolu potpuno prekrila za tri godine. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
ružice su cakane pogotovo ona roza-bijela ,znaš li joj ime.Jesu li ti hoste na suncu ili sjeni kad su tako lijepe.moje su bile na suncu pa izgore, sada sam ih premjestila, mada nemam pravu sjenu za njh
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |