josipino cvijeće na vikendici |
Odgovori
|
Stranica <1 678910 39> |
| Korisnik | |
SilveK
Neukroćena biljka
Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Lipanj 2009 u 22:58 |
|
Uživala sam u tvojim slikama! Imaš pravo carstvo ruža!
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
josipa
Mladi grm
Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 10:28 |
|
Mačak, moja vikendica se nalazi 12 km od Sarajeva u brdu tj na malo većoj nadmorskoj visini tako da je zrak gore puno bolji nego u gradu.Pošto vozim auto za pola sata sam tamo i mogu često otići,a ne samo vikendom.
A ruže skupljam par godina i ima ih i koje ću izbaciti jer nisu se pokazale baš najbolje. pogotovo poslije silnih kiša.Većina ruža su od Topalovića a zadnje su od Petrovića samo su tek male i imaju tek po koji cvijet. hvala svima za pohvale. |
|
![]() |
|
Lantana
Cvjetni guru
Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 11:40 |
|
Svo je za uživanje
|
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko
Cvjetni guru
Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 11:45 |
|
Ove sam godine i ja kupila ružu od Topalovića , penjačicu crvenu "Simpaty", lijepo mi napreduje....
|
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
josipa
Mladi grm
Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 14:21 |
|
dok mi radi računar da vam pokažem još par sličica
trolius ![]() žuta gajlardija ![]() alium ![]() |
|
![]() |
|
josipa
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 14:25 |
|
i sada opet ruže
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 14:27 |
|
slike su malo mračne jer sam slikala pred odlazak kući
|
|
![]() |
|
Anaida
Cvjetni guru
Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 14:30 |
|
Draja naša Josipa, uživam u tvojoj vikendici i već mi kafa miriše... A i baklavu ne bih odbila.. Pa burek, krumpirušu, zeljanicu...
|
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
josipa
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 14:33 |
|
ovo je ruža sa nevjerovatnom bojom i krupnim cvjetovima penjačica a može biti i grmolika Rozarium Uetersen
![]() ![]() Paul neron starinska ruža tek ove godine posađena ![]() još jedna starinska ruža burbon ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida
Cvjetni guru
Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 14:42 |
|
Mirišu li jako ove starinske ruže? Meni je predivan njihov miris, kod novijih vrsta ponekad baš taj miris nedostaje..
|
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
alisa
Trajnica
Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 14:49 |
|
Josipa,svai dan se oduševim slikama tvojih ruža i tvog cvjeća..Predivnoo.Kod mene procvjetala ona ruža žuta,hedel što psoadjenja ovog proljeća i miriše.Jako me iznenadila da miriše,nije neki intezivan miris,al miriše..
|
|
![]() |
|
josipa
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 14:50 |
|
Anaida ,bujrum ako te kada put nanese u Sarajevo . a ruže starinske mirišu super samo ne sve .
|
|
![]() |
|
josipa
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 15:01 |
|
Ne znam dobro uslikati ,na slici mi ruže dobiju drugu boju,na primjer Ova Paul Neron ima skroz drukčiju i ljepšu boju u živo A cvijet joj je ogroman samo je moja još mala ovo joj je prvi cvijet
|
|
![]() |
|
josipa
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 15:07 |
|
penjačica
![]() ![]() još samo ova i dosta ruža ![]() |
|
![]() |
|
hana
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 15:55 |
|
draga moja NIKAD nije dosta ruža, a tvoje su predivne. Skidam kapu! Kako je ime onoj rozoj penjačici na trečoj slici prema gore?
|
|
![]() |
|
hana
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 16:05 |
ovo je nešto predivno- da li znaš kako se zove da krenem u potragu? Šteta što si tako daleko,da si bliže mogle bi se mjenjati i ja obožavam ruže
|
|
![]() |
|
smrcko
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 00:29 |
|
Ruže su ti prekrasne.
![]() Na kojoj si nadmorskoj visini? Ako već nisam pitala, inače svakog pitam, čime đubriš i kako tretiraš ruže? ![]() |
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
OTOK
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 08:10 |
|
Ruže, ruže - prelijepe su
|
|
![]() |
|
josipa
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 14:25 |
|
Hana , ne znam kako se zove roza ruža jer sam je kupila pod etiketom da je crvena. Možda je još neko ima pa će pomoći.
A engleska ruža se zove Vilijem Šekspir i kupljena je kod Ace i Milana Topalovića. Postoji još jedan Topalović -Ivan ali on nema ovu ružu.Jako miriše da bi se mogao čak i sok praviti od nje. Smrčko, Ružama u proljeće dodam samo gnojiva za ruže ali im zemlju povremeno preokrenem ,da dobiju zraka, jer ne vole zbijenu zemlju |
|
![]() |
|
Lantana
Cvjetni guru
Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 14:42 |
|
Josipa kod tebe je pravi raj, ova slika sve govori
![]() ![]() |
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 678910 39> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |