Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 66> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bože,da li je ovo na zemlji ili u raju ...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hvala svima na pohvalama!
Tija, tebi posebno hvala. Pohvala od takvog vrtlarskog mahera mi posebno godi.
I ja sam zaljubljen u taj salaš, znaš
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() A pesica je baš medena...Jel naučila kako se treba ponašati u vrtu?
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kako je to sve dobro osmisljeno i mrak izgleda...super!!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kad god svratim k tebi, poželim ostati zauvijek - stvarno, bez smješnih smajlića.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Gogo meni tvoj vrt od svih vrtova na forumu, a ima ih prekrasnih, ima neku posebnu dušu, nešto što neznam izraziti rječima.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Samo jedno mjesto na svijetu se zove dom... Znam da je ovo vikendica - ali je, apsolutno, DOM.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
kod tebe je zaista prekrasno....sve biljke su te nagradile za tvoju pažnju pa se pokazuju u zaista reprezentativnom svjetlu
![]() ![]() ipak najdraža mi je slikica laste u skoku za leptirom
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kao i uvijek - prekrasno!
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
što da kažem,nadmašio si sam sebe.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Mislim da je krajnje vrijeme da se mi dvoje sretnemo pa da tebi "vrtlarski maher" objasni neke činjenice vidim ja da ti meni nevjeruješ, kad ti kažem da su neke stvari nastale sasvim slučajno.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Mali gogo tu kod tebe je zaista prekrasno.Slatka kućica, do nje vodi vijugava stazica.Preslatko sve.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Lasta bas uziva
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Baš razmišljam kako nisam svratila dugo. Vrt je prekrasan bez obzira na sušu. A slatkica Lasta mi izgleda ko' mala vragolanka! Predivna je!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasno sve a Lasta med medeni, i hvala ti puno na savjetima
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Nešto današnjih fotografija vrta. Pala je kiša i osvježila suncem spržene listove biljaka.
kadifice u bašči:
![]() Moj "istarski ipsilon"
![]() ![]() ![]() Istočna granica:
![]() Kamenjar:
![]() Gornji vrt:
![]() ![]() Eucomis, pored fontane u gornjem vrtu:
![]() Lasta švrlja u malom krugu gornjeg vrta:
![]() Pogled iz malog u veliki krug gornjeg vrta:
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Narančasta boja prevladava tvojim vrtom, baš krasno!
Kad će proširenje traka Istarskog ipsilona kod tebe? Priznajem da kod tebe ljepše izgleda i vjerujem da je i sigurniji!?
Imaš cvijeća za koje ja nikad čula, npr eucomis, možeš li reći nešto o tom cvijetu?
Sve pohvale............
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasne kadifice , obožavam ih. Gornji, donji , ipsilon, kamenjar... sve prekrasno
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno sve ,ljiljani,lavanda,kadifice ,staza,Lasta....
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Eucomis mi se vrlo sviđa, nisam ga još vidjela uživo, ali voljela bih ga nabaviti jer je vrlo zanimljiv, a ostale biljčice su prekrasne. "Stolice" izgledaju "primamljivo".
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |