Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt seoski
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt seoski

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 66>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 22:18
Bože,da li je ovo na zemlji ili u raju ...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 22:33
Hvala svima na pohvalama!

Tija, tebi posebno hvala. Pohvala od takvog vrtlarskog mahera mi posebno godi. 
I ja sam zaljubljen u taj salaš, znaš Tongue.

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 22:42
smile120Predivno...ostala bez riječi...kao šta je netko rekao raj na zemlji...
A pesica je baš medena...Jel naučila kako se  treba ponašati u vrtu?
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 22:48
kako je to sve dobro osmisljeno i mrak izgleda...super!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 22:51
Kad god svratim k tebi, poželim ostati zauvijek - stvarno, bez smješnih smajlića.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2009 u 23:41
Gogo meni tvoj vrt od svih vrtova na forumu, a ima ih prekrasnih, ima neku posebnu dušu, nešto što neznam izraziti rječima.
život je more
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 14:38
Samo jedno mjesto na svijetu se zove dom... Znam da je ovo vikendica - ali je, apsolutno, DOM.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 15:54
kod tebe je zaista prekrasno....sve biljke su te nagradile za tvoju pažnju pa se pokazuju u zaista reprezentativnom svjetluSmileSmile
 ipak najdraža mi je slikica laste u skoku za leptiromWinkLOLLOLLOL
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 18:15
Kao i uvijek - prekrasno!
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2009 u 18:54
što da kažem,nadmašio si sam sebe.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 08:45
Originalno poslano od člana mali gogo mali gogo napisao:

Hvala svima na pohvalama!

Tija, tebi posebno hvala. Pohvala od takvog vrtlarskog mahera mi posebno godi. 
I ja sam zaljubljen u taj salaš, znaš Tongue.

Mislim da je krajnje vrijeme da se mi dvoje sretnemo  pa da tebi "vrtlarski maher" objasni neke činjenice vidim ja da ti meni nevjeruješ, kad ti kažem da su neke stvari nastale sasvim slučajno.
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 22:42
Mali gogo tu kod tebe je zaista prekrasno.Slatka kućica, do nje vodi vijugava stazica.Preslatko sve.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 00:06
Lasta bas uziva
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 23:38
Baš razmišljam kako nisam svratila dugo. Vrt je prekrasan bez obzira na sušu. A slatkica Lasta mi izgleda ko' mala vragolanka! Predivna je!
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 06:27
krasno sve a Lasta med medeni, i hvala ti puno na savjetima Thumbs%20Up
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 17:49
Nešto današnjih fotografija vrta. Pala je kiša i osvježila suncem spržene listove biljaka.

kadifice u bašči:

Moj "istarski ipsilon" LOL:

Istočna granica:

Kamenjar:

Gornji vrt:

Eucomis, pored fontane u gornjem vrtu:

Lasta švrlja u malom krugu gornjeg vrta:

Pogled iz malog u veliki krug gornjeg vrta:

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 18:49
Narančasta boja prevladava tvojim vrtom, baš krasno!
Kad će proširenje traka Istarskog ipsilona kod tebe? Priznajem da  kod tebe ljepše izgleda i vjerujem da je i sigurniji!?
Imaš cvijeća za koje ja nikad čula, npr eucomis, možeš li reći nešto o tom cvijetu?
Sve pohvale............
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 01:21
Prekrasne kadifice , obožavam ih. Gornji, donji , ipsilon, kamenjar... sve prekrasnosmile57
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 10:51
Predivno sve ,ljiljani,lavanda,kadifice ,staza,Lasta....
smile120
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 19:36
Eucomis mi se vrlo sviđa, nisam ga još vidjela uživo, ali voljela bih ga nabaviti jer je vrlo zanimljiv, a ostale biljčice su prekrasne. "Stolice" izgledaju "primamljivo".
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 66>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.