Primavera galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 41424344> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage djevojke, umjesto pojedinačnih zahvala velike puse vam šaljem @Draga Monna, s nestrpljenjem čekam da se tvoj nakt u TLS-u polakira i osuši i da nas ponovo razveseliš s još jednim vidom tvoje umjetnosti i umješnosti. @Saara, draga moja, imat ću u vidu tvoje boje, što i neće biti jako teško, jer i ja volim tu kombinaciju boja.
@Draga Mamaa, hvala ti još jednom na komplimentu, mislim da je udivljenje obostrano...
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
zaista radiš divne stvari
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Da da na te sam mislila jako mi se sviđa. Mislim da bi meni najbolje išla uz moje kreacije sivo-crno crvena recimo...ali ti radi po svom naravno pa kad bude pokaži da trgujemo. Ako ti nije problem pošalji pp kad ih bude da pogledam da ne promašim slučajno
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Primavera, uvijek rado svratim škicnuti ima li novih radova
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Drage djevojke, drage Monna, Kaća i Rose, puno vam hvala što posjećujete moju galeriju i obasipate me krasnim komentarima
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
draga primavera jako mi je drago sto si došla na ovaj forum. tvoje radove poznajem od prije,sto reći za njih već da su fantastični,a nakit je zbilja wow,pogotovo ona ogrlica!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
primavera dobro da si nam dosla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
Danas vam predstavljam nekoliko posve drukčijih komada nakita, koji baš neke veze sa cvijećem nemaju (s iznimkom prvih naušnica), ali su radjeni s istom strašću.... Sve uglavnom polimerna glina, jabučica od epoxy smole "zamrljane" a čime drugim nego starim sjenilom za oči
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ah, draga Anastazija, puno hvala, stvarno mi je iskreno drago da ti se svidjaju moji radovi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
sve sam ja pregledala... i nakit i jaja i anđelke. i još imam ovakav izraz lica
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Prekrasne su! Volim lila, u svim tonovima
![]() (dali lakiraš kistom ili sprejom?)
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ja sam toliko oduševljena da ne znam kako to ni napisati. Nakit je savršen, anđeli prekrasni , a jaja uf...posebna. Oduševljena sam. Hoće li biti još onih krutih narukvica u jednom dijelu. Joj kako sam ovo objasnila
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
jooooooj koliko prekrasnih radova! inače ne nosim narukvice, al ove tvoje voćne su me osvojile! prekrasne su! a tek privjesci...... |
|
![]() |
|
![]() Za vruće ljetne dane pred nama, malo osvježenja i C vitamina.... Takodjer jednostavne ogrlice privjesci, radjeni isto od polimerne gline, tehnikom slaganja slojeva na osnovnu podlogu. Presjeci voća nastaju rezanjem na tanke kriškice unaprijed priredjenih tubica ili tzv. caneova.
|
|
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Primavera, pustila sam si slideshow na photobucketu i gledala kao hipnotizirana. Oduševljena sam!
|
|
![]() |
|
Draga Lilly Vanilly, drago mi je ako sam ti moglapomoći.
No, moram proširiti objašnjenje, jer, fimo i das masa, osim gnječenja, nemaju ama baš nikakve druge sličnosti.
Das masa se radi usitnjavanjem i recikliranjem papira s dodacima raznih učvrščivača, dok je polimerna glina, kemijski dobivena masa.
Ovaj pištolj koji sam spomenula nije onaj opće poznati pištolj za vruće ljepljenje, heat gun je ustvari nešto poput jakog fena, i izvorno se koristi za skidanje starog laka s drvenih prozora i vrata.
Za pomoć, možeš probati uguglati heat gun i sigurno će ti se otvoriti puno stranica na kojima možeš i vidjeti kako on izgleda i čemu služi. Ja sam ga takodjer kupila u Bauhausu u Zagrebu, kao i mnoge druge pomoćne stvari (npr. lak).
Pištolj za vruće ljepljenje nikako se ne smije koristiti pri spajanju polimerne gline s ostalim površinama, jer ona na vrućini postaje mekana i može se deformirati. Druga je stvar s heat gunom, njega se samo usmjeri na ono što se želi učvrstiti (čitaj: ispeći), na udaljenosti od najmanje 7 cm od rada i tretira se cca 10-ak munuta, bez dodirivanja predmeta, prvo zato jer heat gun razvija veliku temperaturu, a drugo zato što bi došlo do distorzije predmeta.
Osobno, ne bi nikome preporučila upotrebu heat guna, dok se potpuno ne svladaju sve ostale tehnike rada s polimernom glinom. Ja sam ga počela koristiti tek nakon 6 godina bavljenja njome.
A tekuća polimerna glina, kod nas se prodaje pod nazivom Fimo Liquid Gel (u Zagrebu ga ima u trgovinama Chemaco, Vukovarska ul., Lumos, Petrinjska ul, nb-hobby art, Kustošijanska ul. - sve trgovine imaju svoje web stranice, a može se i naručiti za one koji nisu iz Zagreba).
U svakom slučaju, ponavljam, nikako ne koristiti pištolj za vruće ljepljenje s fimom. Bolje je, ukoliko se nema tekućeg fima, poslužiti se onim malim ljepilima za brzo ljepljenje, po mogućnosti u gel obliku, s isto vrlo malim količinama.
Eto, ja opet bila opširna... Nije mi teško pomoći, naprotiv, vrlo rado to činim, pa bude li potrebe, stojim na raspolaganju...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilly Vanilly5 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 42 |
Hvala ti puno na ovako opsežnom odgovoru. Stvarno si prava prijateljica
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 41424344> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |