Naš početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 22> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ove plave teglice oduševljavaju...pun pogodak, nesmijem ih zakonitome ni pokazati jer će me odmah potjerati da sve teglice sa terase prebojam u plavu i načinim ih kao tvoje...lud je za plavom bojom...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Hvala curke na pohvalama!!!
![]() Znadete da mi to tek daje volju da budem još bolja i maštovitija. Pak sam večeras u izradi još jedne teglice za poklon učiteljici za kraj godine. Moje učiteljice će biti zadovoljne sa vazicama od cappy sokova. Naravno kad sve završim uslikam!!! ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
prekrasno je....kad je mmm vidio samo je prokomentiral- da pogodim ti nemaš veš lonac al imaš žbanje, neću niš ni pitati
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
morska teglica je san snova...
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Evo još malo mojih radova:
Teglica sa sve četiri strane ![]() ![]() ![]() ![]() Vaza za učiteljicu ![]() Crne ružne PVC ladice dobile novi izgled ![]() I još jedna teglica od druge učiteljice ![]() ![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
jako lijepo...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
super.
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
sigurno sad učiteljice rade ovo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nisam na GO još... tek ćeš onda vidjeti djela!!! ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasne teglice, mogu misliti kako izgleda kad se cvijeće posadi
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
super
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Pitari su ti super, a posebno onaj plavi sa morskim motivom.... Naravno i onaj zeleni lonac mi je upao u oko... Stvarno su ti uveselili vrt...Molim te reci mi kako ti se drže na kiši i suncu.... S čim si ih zaštitila??? |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Odlično,teglice su mi posebne...još kad će cvijeće u njih.
|
|
![]() |
|
Frezija, sve su presprejane akrilnim bezbojnim lakom, a jedino sam stigla lonac prelakirati sa jednim premazom za čamce. Uzela neki od firme "Belinka" a njega treba mazati nakon sušenja 24 sata, pa nikako da stigne na red. Ali, sve gledam kad nešto pljusne kiše kako će biti. Za sad se dobro sve drži! ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
želiš li ti to svojim loncima zasjeniti ljepotu cvijeća?
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Danas sam išla u posjetu našoj Horti. I naravno, s čime je razveseliti? Pun pogodak je bio!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
zanimljivo izgleda....samo ne kontam ovu unutrasnjost...roznu....to je tanjur raden sa straznje strane?
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bravo andrea,poklon je predivan
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Andrea, vidim da si i ti ukrasila svoje tegle...Oduševila sam se, a na loncu za veš imamo isti motiv samo je kod mene na kanti od Jupola...
![]() Meni i cvijeće puno ljepše izgleda u ukrašenim teglama...a tvoje su za pohvalu...
I da svakako ih zaštiti još jednom, da se ne bi iznenadila kada se počne odljepljivati sve što si nalijepila...
P.S. moja tegla za tebe još čeka da je preuzmeš!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |