Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 272>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 17:55
smrcko, kat.rea, baka i mamaa tu sam, samo na kratko - idem dalje, slatko sam umorna, ali se radujem!

Punoooo pusa svima! 
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 20:17
I mi mislimo na tebe - ne zaboravi da sve pratimo. Hoya je mrak, da bar moja cvjeta.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 23:01
Hoja pod prismotrom si samo da znaš smile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 14:36
 smile78  Triša, niho ...
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 14:41
Ja se šuljam i sve budno pratim...... smile199
Cvijet hoje je predivan!
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 14:45
Hoya, meni hoya bacila dva pupoljka i ja se silno obradovala, kad ono počeli jednostavno padati oni sitni pupoljci, neznam zašto.

Kako je prošla krizma, i mi smo imali krizmu od brata sin, bilo ih je prekrasno vidjeti, kad su do jučer bili dječaci i djevojčice, a sad odjednom veliki momci i cure.
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 17:28
korijenko, ne šuljaj se, samo pokucaj na otvorena vrata !

Lantana, to što je hoya već bacila pupoljke - to je čudo! Tek je žile pustila, a hoće cvasti. Ona odbaci pupove kad se previše zalije i kad se seli u cvatu. Ali mislim da si ti veliki meštar od rožica pa je tebi ona jednostavno preuranila sa cvatnjom!

A krizma je prošla O.K.. "Malome" svi omiljeni na okupu. On je radio spisak uzvanika, zrelo i sa srcem. I više mu ništa nije bilo važno.
Samo je u jednom trenutku bio tužan: Zadnji dani sa prijateljima i prijateljicama u školskim klupama...

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 21:33
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

smile78  Triša, niho ...

Ma volimo i mi tebe --samo da ti kažem kupila sam sebi kostim sa puno cvijetića i sa ribicama LOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 19:25
smile99

Poklon za tebe od mene -voli te kolegicasmile43--i znaš zašto je ovo pala suza
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 21:10
smile220 - znam, ali nemoj da te dođem samo zagrliti!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 22:37
pa znaš šta niko nebi na svijetu bio sretniji od mene a i biću i treba te malosmile232------------šta mi radiš ali sad sam sretna -nema ljepšeg cvijeta i cvijeća od  toga šta si mi uradila..........- toliko radosti si unijela da nisi ni svijesna------------smile115----------jupi idemo
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 23:41
Vas dvije me zbunjujete.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 08:38
Ne brini smrcko! Zbunjena ti, mi smo zbunjene - e pa dobrodošla u naše društvo smile181smile181smile181
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 09:22
Evo da budem i ja zbunjenaLOL, evo vam jedna veeeeelika 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 09:37
smile156------------ništa više od toga nema sad smo odzbunjenesmile213    sad smo sretne
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 09:41
, koju kavu pijete da i ja srknem.LOL
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 09:47
Prelijep cvijet ima, kao da je od šećera!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 09:58
Pit ćemo kavu zbunjušu!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 09:59
Nar nakon puno godina u punom cvatu: 
Volim njegov plod, a cvijet mi je poseban:
Lavandi se ne usudim prići bliže od silnih pčela:

Ova starinska horteznija je lani bila kržljava, sad se oporavila, ali zato ona tamno ciklam izgleda kao da sam je zaljevala retardantima rasta. 
Ovo je moj dosanjani san. Cijelu sam je zimu tražila po rasadncima i evo je - tu je scaevola aemula:
Preživjeli smo zimu. Lanjske roza bobice još stoje, a ispod cvjetova se već naziru nove: 

Lantanin biserak pustio prve cvjetove: 
Santolina u cvatu. Ovo je jedan od grmova koje nisam jako orezala ove zime. Pola ih uopće nemaju cvijeta.
Kostriš je isto pun pčela, a ovo što je na cvijetu više mi se činilo kao stršljen (meni je sve stršljen jer ga se strašno bojim)

Silno sam željela noćurak. Naručila sam ga u decori, a ovoga mi je poslala niho. Ovaj je nešto sitnijeg cvata, ali više cvate. U stvari stalno cvate! 
Niho, mazim je i pazim, toliko mi je draga da mi se neda niti maknuti ovaj oštećeni list. Mislim - bolilo bi! 
Kad sve požuti u dvorištu ljetni čempresi zadivljuju svojom jakom zelenom bojom. Još su mali ....

I moje omiljene: 
Za svih vas: 
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 10:01

Pa što si do sada čekala, baš te htjela upitati je li ti vrt zbrisao?

Prekrasne slikicesmile57
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.