Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 231232233234235 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nar nakon puno godina u punom cvatu:
![]() Volim njegov plod, a cvijet mi je poseban:
![]() Lavandi se ne usudim prići bliže od silnih pčela:
![]() Ova starinska horteznija je lani bila kržljava, sad se oporavila, ali zato ona tamno ciklam izgleda kao da sam je zaljevala retardantima rasta.
![]() Ovo je moj dosanjani san. Cijelu sam je zimu tražila po rasadncima i evo je - tu je scaevola aemula:
![]() Preživjeli smo zimu. Lanjske roza bobice još stoje, a ispod cvjetova se već naziru nove:
![]() Lantanin biserak pustio prve cvjetove:
![]() Santolina u cvatu. Ovo je jedan od grmova koje nisam jako orezala ove zime. Pola ih uopće nemaju cvijeta.
![]() Kostriš je isto pun pčela, a ovo što je na cvijetu više mi se činilo kao stršljen (meni je sve stršljen jer ga se strašno bojim)
![]() Silno sam željela noćurak. Naručila sam ga u decori, a ovoga mi je poslala niho. Ovaj je nešto sitnijeg cvata, ali više cvate. U stvari stalno cvate!
![]() Niho, mazim je i pazim, toliko mi je draga da mi se neda niti maknuti ovaj oštećeni list. Mislim - bolilo bi!
![]() Kad sve požuti u dvorištu ljetni čempresi zadivljuju svojom jakom zelenom bojom. Još su mali ....
![]() I moje omiljene:
![]() Za svih vas:
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Pit ćemo kavu zbunjušu!
|
|
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prelijep cvijet ima, kao da je od šećera!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Evo da budem i ja zbunjena
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ne brini smrcko! Zbunjena ti, mi smo zbunjene - e pa dobrodošla u naše društvo
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vas dvije me zbunjujete
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
pa znaš šta niko nebi na svijetu bio sretniji od mene a i biću i treba te malo
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Poklon za tebe od mene -voli te kolegica ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma volimo i mi tebe --samo da ti kažem kupila sam sebi kostim sa puno cvijetića i sa ribicama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko, ne šuljaj se, samo pokucaj na otvorena vrata !
Lantana, to što je hoya već bacila pupoljke - to je čudo! Tek je žile pustila, a hoće cvasti. Ona odbaci pupove kad se previše zalije i kad se seli u cvatu. Ali mislim da si ti veliki meštar od rožica pa je tebi ona jednostavno preuranila sa cvatnjom!
A krizma je prošla O.K.. "Malome" svi omiljeni na okupu. On je radio spisak uzvanika, zrelo i sa srcem. I više mu ništa nije bilo važno.
Samo je u jednom trenutku bio tužan: Zadnji dani sa prijateljima i prijateljicama u školskim klupama...
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hoya, meni hoya bacila dva pupoljka i ja se silno obradovala, kad ono počeli jednostavno padati oni sitni pupoljci, neznam zašto.
Kako je prošla krizma, i mi smo imali krizmu od brata sin, bilo ih je prekrasno vidjeti, kad su do jučer bili dječaci i djevojčice, a sad odjednom veliki momci i cure. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja se šuljam i sve budno pratim......
![]() Cvijet hoje je predivan!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hoja pod prismotrom si samo da znaš
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I mi mislimo na tebe - ne zaboravi da sve pratimo. Hoya je mrak, da bar moja cvjeta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko, kat.rea, baka i mamaa tu sam, samo na kratko - idem dalje, slatko sam umorna, ali se radujem!
Punoooo pusa svima!
|
|
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ajme hoya- ja imam taktiku s takvim budalašima, ignoriram njihove teme i bacim im takvu laž da ju ne bi pas s maslom pojeo, ali je se oni prim ei onda se oni grizu
![]() ![]() npr. kad smo ovu kuću sređivali- brusili su se kak smo jadni svekrva nas otjerala ja jadna sirota nemam nikog i ništa(???pazi roditelji dolaze stalno i grunta ko u priči) ovo smo se zadužili budu nam to zeli, jadnici- e pa kad smo krenuli s radovima. od kud nama novci- ja rekla največoj alapači da sam dobila na lotu (baš bio neki dobitak) i da sređujem ovo, onu hižu drugu, kod mojih se tak i tak kat diže i još kupila 2 kuć na moru
![]() ![]() ![]() ![]() zato samo glavu gore i smješak br 2 na lice, nedaj im gušta
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 231232233234235 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |